Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

Η ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΚΡΑΥΓΗ των Συναδέλφων μας από το τμήμα των περιστατικών κορονοϊού και το ΜΕΓΑ ερώτημα που προκύπτει, πέρα από την απρεπέστατη και επικίνδυνη αντιμετώπιση, Ποιός Διοικεί αυτό το Νοσοκομείο;

          Να σας ενημερώσουμε και για κάτι που θεωρούμε ότι είναι πολύ σοβαρό . Δεχόμαστε συνεχώς έντονες πιέσεις από τις εφημερεύουσες, με εντολή της διευθύνουσας του Αγ. Ανδρέα, να πηγαίνουμε να δουλέψουμε σε άλλα τμήματα, όταν αδειάζει η κλινική μας από ασθενείς. 
     Ενημερώσαμε τον διοικητή και μας είπε ότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Παρ όλα αυτά οι πιέσεις συνεχίζονται καθημερινά. Προχθές δώσαμε μάχη με την εφημερεύουσα προκειμένου να μην πάμε την νύχτα στην παθολογική. Έχουμε το άγχος και το φόβο μας εδώ μέσα ... έχουμε και τις πιέσεις λες και είμαστε τα γαϊδούρια του νοσοκομείου να κουβαλησουμε εμεις όλα τα βάρη . 
               Έλεος δηλ. 
    Δεν πάει άλλο. Αυτό είναι το ευχαριστώ και το μπράβο που μας αξίζει?     
      Καταλαβαίνουμε ότι η διευθύνουσα για καποιο λόγο θέλει εμάς του πρώην θωρακος και αυτούς που δεν συμπαθεί, να μην παίρνουμε ανάσα. 
         Ντροπή.
 Όσοι απομείναμε δεν είμαστε λαμόγια. Είμαστε στη βάρδια 25 και 30 χρόνια. Δεν μας αξίζει αυτό.

      Αξίζει να επισημάνουμε ότι το προαναφερόμενο και δυστυχώς επαναλαμβανόμενο γεγονός, εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους σε ότι αφορά την διασπορά του ιού, δεδομένου ότι αυτοί οι Συνάδελφοι είναι σε καθημερινή ιχνηλάτηση. Επίσης μη ενδεδειγμένη και επικίνδυνη είναι και η καθημερινή ανούσια διασπορά του προσωπικού από τμήμα σε τμήμα, όπου παρατηρούνται και φαινόμενα συνωστισμού, ζητήματα που απαιτούμε να σταματήσουν ΑΜΕΣΑ και μάλιστα προτού χρειαστεί να προσφύγουμε στις εισαγγελικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: