Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ μας για την ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της 18ης ΟΚΤ.

      Συμμετέχουμε στην   24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, πού έχουν προκηρύξει για την   18η του OKTΩΒΡΗ ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενάντια στα Αντιλαϊκά μέτρα του Β΄ μνημονίου ύψους 9 δις από οριζόντιες περικοπές σε μισθούς-Συντάξεις-Κοινωνικά Επιδόματα-Απολύσεις στο Δημόσιο κλπ, εντάσσοντας  και τα ειδικότερα προβλήματα της Υγείας και βεβαίως και του Νοσοκομείου Αγ.  Ανδρέας
                                             ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ 
-  Τον Δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα της Υγείας, πού είναι επιβεβλημένος σ αυτήν την περίοδο, την περίοδο της κρίσης, που οι Ελληνες ζουν στην φτώχεια και τον Κοινωνικό αποκλεισμό.
- Την Ανατροπή των ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, πού Συγχωνεύουν- καταργούν Νοσοκομειακές μονάδες, περικόπτουν μισθούς και συντάξεις, απολύουν Δ.Υ, ελαστικοποιούν τις εργασιακές σχέσεις, απαγορεύουν την πρόσληψη Μόνιμου Προσωπικού.
-  Την έκδοση επιτέλους των νέων Οργανισμών, χωρίς περικοπές Κλινών, Κλινικών,  Προσωπικού και Συγχωνεύσεις - Καταργήσεις Νοσοκομείων.
-     Εξόφληση των δεδουλευμένων μας, επιτέλους τέλος στην πολυκαθυστερημένη καταβολή των με αρκετές περικοπές  αργιών και Νυκτερινών.
-  Προσλήψεις Μόνιμου Προσωπικού, απέναντι στις μεγάλες ελλείψεις πού έχουμε, ελλείψεις πού οδηγούν αρκετά τμήματα στην υπολειτουργία και στο κλείσιμο.
-     Ενταξη στα Β.Α.Ε και επέκταση του επιδόματος των 150 
      ευρώ σ όλους  τους  Υγειονομικούς.
-     Κατάργηση των χαρατσιών και κούρεμα των δανείων.
-     Αμεσα επαναλειτουργία του διωρόφου κτιρίου.
        -    Αμεσα ολοκλήρωση της Δημοπρασίας και εγκατάστασης 
             του εργολάβου στο κεντρικό σεισμόπληκτο κτίριο.
        -    Σωστή οργάνωση και αποτελεσματική λειτουργία των 
             βαλτωμένων σε πάρα πολλούς τομείς Υπηρεσιών 
                μας.                                                                 
                                ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ
  ΄Ολους τούς Συναδέλφους-Εργαζόμενους-Μέλη μας, να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ τόσο στην ΑΠΕΡΓΙΑ, όσο και στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, που συνδιοργανώνουν την ημέρα της ΑΠΕΡΓΙΑΣ στις 10:30 το Πρωϊ, το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ και το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ στην Πλ. Εθνικής Αντίστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: