Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση-Κάλεσμα του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ για την 48ωρη της 24ης κ΄ 25ης Σεπτέμβρη 2013.

      Το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ, με αφορμή την παρουσία της τρόικας στη χώρα μας, αποφάσισε την κήρυξη νέας 48ωρης Απεργίας, για την Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη του 2013.
αντιδρώντας στις πολιτικές της κυβέρνησης και της τρόϊκας
  • που Στοχοποιούν και Απαξιώνουν το Δημόσιο Τομέα.
  • που καταστρέφουν ό,τι έχει απομείνει από το κοινωνικό κράτος
  • και πλήττουν τους δημόσιους υπαλλήλους, οι οποίοι υφίστανται εδώ και τέσσερα χρόνια τις απάνθρωπες πολιτικές των μνημονίων και σήμερα καταδικάζονται κατά χιλιάδες σε διαθεσιμότητα και απόλυση.
      To Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ, στα πλαίσια της προαναφερόμενης Απεργιακής Κινητοποίησης, ακόμη μια φορά, ΚΑΛΕΙ όλα τα Σωματεία – Μέλη, όλους τους Εργαζόμενους να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ, τόσο σ΄ αυτήν την προαναφερόμενη 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ, όσο και στις σχετικές ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ:
-    - Στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, που διοργανώνουμε την ΤΡΙΤΗ 24 Σεπτέμβρη και ώρα 10:30 πμ, στην Πλ. Εθνικής Αντίστασης, μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, την ώρα δηλ κατά την οποία η τρόικα θα συναντηθεί με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
-  - Την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη και ώρα 10:30 πμ, στην Πλατεία Γεωργίου ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΣΤΗΡΙΞΗ στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που διοργανώνει ο Σύλλογος Εργαζόμενων του Πανεπιστημίου Πατρών, στηρίζοντας τους εκεί Εργαζόμενους αλλά και τούς Εκπαιδευτικούς, που πλήττονται από τις πάμπολες διαθεσιμότητες.
     Δοθείσης της ευκαιρίας να υπογραμμίσουμε την ανάγκη για συστηματική και αποτελεσματική οργάνωση των αγώνων όλων των εργαζομένων, επισημαίνοντας την ανάγκη της Συνέχισης του Αγώνα, μέσα από ΜΑΖΙΚΕΣ και ΕΝΩΤΙΚΕΣ κινητοποιήσεις, ενάντια στην ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΉ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, που αγγίζει και αφορά όλους μας.
          ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ λοιπόν ΕΝΑΝΤΙΑ:
- Στις ΔΙΑΘΕΣΙΝΟΤΗΤΕΣ και τις ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.
- Στη ΔΙΑΛΥΣΗ των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
- Στην ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
                       ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ και ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
              ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: