Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Μητσοτάκης: Υπάρχουν νομικά πρόσωπα που δεν έχουν λόγο ύπαρξης - Φυσικά και θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο!

          Ξεκάθαρος ήταν ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης όσον αφορά τις απολύσεις στο Δημόσιο και το κλείσιμο κι άλλων οργανισμών όπως το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας έτσι ώστε να πιαστούν οι στόχοι των απολύσεων που έχουν τεθεί με την τρόικα.
          Ο κ.Μητσοτάκης επιβεβαίωσε το κλείσιμο του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας λέγοντας ότι επι της ουσίας το είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο υπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. "Θεωρώ ότι ο οργανισμός δεν έχει λόγο ύπαρξης", είπε χαρακτηριστικά.
            Είπε επίσης ότι θα γίνει αξιολόγηση και στις αστικές συγκοινωνίες και πρόσθεσε ότι η πρώτη φάση της αξιολόγησης αφορούσε τον στενό πυρήνα του κράτους.
         Για το θέμα της αναταραχής στην Παιδεία είπε ότι μονίμως μια μειοψηφία εκβιάζει αλλά κάποια στιγμή πρέπει να υπάρξει σεβασμός στο νομικό πλαίσιο.
"Δεν φταίνε σε τίποτα οι φοιτητές και οι οικογένειές τους", είπε χαρακτηριστικά.
        Για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα είπε ότι δεν διαμορφώνεται σκηνικό ρήξης με την τρόικα και ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω στο θέμα των πλειστηριασμών. "Η άποψη της κυβέρνησης για τους πλειστηριασμούς, είναι σαφής και σταθερή", είπε χαρακτηριστικά.
Είπε επίσης ότι πιστεύει πως θα γίνει ανάκαμψη της οικονομίας το 2014.
           Σε ερώτηση αν φιλοδοξεί να είναι διάδοχος του Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι αυτή την ώρα δεν σκέφτεται κάτι περισσότερο από την υπουργική του θητεία.
 
............Δείτε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ, κάνοντας κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: