Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ για την ΕΙΣΒΟΛΗ στην ΕΡΤ.

          Ο κυβερνητικός αυταρχισμός, που άνοιξε με τον ξαφνικό θάνατο της ΕΡΤ, κλιμακώνεται και εντείνεται.
    Η Κυβέρνηση μετά την ποινικοποίηση των αγώνων, την πολιτική επιστράτευση, τις διώξεις σε βάρος των Συνδικαλιστών, τις τροπολογίες που αλλάζουν κατά το δοκούν το πειθαρχικό δίκαιο απειλώντας με απολύσεις όσους δεν απογράφονται, έρχεται η ωμή καταστολή, η επέμβαση των ΜΑΤ  στο ραδιομέγαρο.
          Η Κυβέρνηση προκειμένου να επιβάλλει την καταστροφική για την κοινωνία πολιτική της, καταφεύγει για ακόμη μια φορά στον ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ και την ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.
           ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ αυτές τις πρακτικές, αυτήν την συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης, αυτήν την εισβολή στο ραδιομέγαρο και δηλώνουμε ότι αυτές οι αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και ο αυταρχισμός δεν θα κάμψουν το ΑΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ των Εργαζόμενων.
          ΔΙΑΜΗΝΥΟΥΜΕ ακόμη μια φορά στην κυβέρνηση ότι τα προβλήματα στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ λύνονται με τον διάλογο, τη συμμετοχή της κοινωνίας και την λειτουργία των θεσμών και όχι με την καταστολή τον αυταρχισμό και τις πραξικοπηματικές παρεμβάσεις.
       ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι όσο ασκούνται αυτές οι αντικοινωνικές πολιτικές, ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ – ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ και ΚΟΙΝΩΝΙΑ θα συντονίζουμε και θα συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα με στόχο την ανατροπή αυτής της πολιτικής.
                           Από την Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: