Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ για το ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.

         Η διοργάνωση ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ για την ΥΓΕΙΑ , την ΤΕΤΑΡΤΗ 18/12/13 στις 06:30 το απόγευμα στην Πλ. Γεωργίου, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ στη ΣΥΣΚΕΨΗ που έγινε χθες βράδυ (11/12/13), στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, μετά από πρόσκληση των Συλλόγων των Εργαζόμενων των Νοσοκομείων του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ και ΠΠΝΡΙΟΥ και των Υγειονομικών Υπαλλήλων του ΕΟΠΥΥ Δυτικής Ελλάδας και την συμμετοχή του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, της ΕΙΝΑ, του Οδοντιατρικού Συλλόγου, των Συλλόγων Εργαζομένων του Πανεπιστημίου, των ΟΤΑ, του ΟΑΕΔ, των Καθηγητών, των Ιατρών ΙΚΑ, των Σωματείων των Οικοδόμων, του Μετάλλου, τις νέες τεχνολογίες, κλπ άλλων Σωματείων και χρηστών των υπηρεσιών Υγείας.

         Στη σύσκεψη αυτή αποφασίστηκε επίσης η παραχώρηση σχετικής ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ, την ΔΕΥΤΕΡΑ 16/12/13 το πρωί στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου, για το κάλεσμα των χρηστών των υπηρεσιών Υγείας, όλους τους Πολίτες να συμμετάσχουν σ΄ αυτό το συλλαλητήριο, για τα προβλήματα του χώρου της Υγείας, την Υγεία που αγγίζει και αφορά όλους μας, διεκδικώντας:

  • Να μην συγχωνευθεί και να μην καταργηθεί κανένα τμήμα και καμία υπηρεσία, καμία κλίνη και κανένα Νοσοκομείο.
  • Να μην υπάρξει καμία διαθεσιμότητα-κινητικότητα, καμία απόλυση αλλά προσλήψεις μόνιμου και μόνον μόνιμου Προσωπικού απέναντι στις τεράστιες ελλείψεις που υπάρχουν σε Ιατρούς και Προσωπικό.
  • Να καταργηθούν τα χαράτσια στο χώρο της Υγείας και να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση όλων των πολιτών στις υπηρεσίες Υγείας. Ελεύθερη πρόσβαση στα Δημόσια Νοσοκομεία όλων των ανασφάλιστων πολιτών.
  • Κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης σε Υγεία και Πρόνοια.


      Επειδή η ΥΓΕΙΑ αγγίζει και αφορά όλους μας, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ και ΠΡΕΠΕΙ να ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ με όλες μας τις δυνάμεις αυτό το προαναφερόμενο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. Επιβάλλεται και πρέπει λοιπόν η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ μας σ΄ αυτό το προαναφερόμενο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.

 ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

          ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: