Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Από τα λεγόμενα του Υπουργού Υγείας στους Νέους Διοικητές και Υποδιοικητές....

Α.ΓΕΩΡΙΑΔΗΣ: Ολοι οι διοικητές θα αξιολογούνται καθημερινά για το έργο τους, τόσο σε ό,τι αφορά στα οικονομικά του νοσοκομείου, όσο και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών. Ο δε «καλύτερος» μανατζερ του μήνα θα καλείται να μοιραστεί με τους ομολόγους του πώς πέτυχε τους στόχους ώστε να εφαρμοστεί η τακτική του και σε άλλα νοσοκομεία, είπε ο κ. Γεωργιάδης. Οποιος όμως δεν τα πάει καλά, σύμφωνα με το σύμφω νο συνεργασίας που θα υπογράψουν όλοι οι διοικητες με το υπουργείο Υγειας, τότε θα αλλάζει με συνοπτικές διαδικασίες.
 
...........Τα Σχόλια δικά σας......
 
........Δεν μας λέει όμως ο Υπουργός Υγείαςγιατί αντικατέστησε τον Διοικητή του ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ, αφού με βάσει τα δικά του λεγόμενα είχε πιάσει όλους τους προαναφερόμενους στόχους.
       Πότε λοιπόν ο Υπουργός λέει αλήθεια και πότρε ψέμματα
 
        Υπογραμμίζω τους στόχους που θέλει να πιάσουν στα οικονομικά και αναρωτιέμαι για τις επιπτώσεις που αυτοί θα  έχουν για την παροχή υπηρεσιών Υγείας  στους πολίτες, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσουν πλήρως και σωστά και για όλη την χρονιά τα Δημόσια Νοσοκομεία  με   τους περικομμένους κατά 20 % προϋπολογισμούς του 2014,  έναντι των ήδη περικομμένων του 2013.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: