Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Σε νέες ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από σήμερα. το Σωματείο μας.

          Σε ρυθμούς ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, ακόμη μια φορά το Σωματείο μας, κινητοποιήσεις που ξεκινούν από σήμερα  ΔΕΥΤΕΡΑ 9/12/13.
          Μιλάμε για κινητοποιήσεις που έχουν να κάνουν με ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ 5ωρες ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, των ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ, των ΤΕΠ, της ΜΕΘ και του Βοηθητικού Νοσηλευτικού Προσωπικού, κινητοποιήσεις που σταδιακά θα επεκταθούν στους Οδηγούς και τους Τραπεζοκόμους, κινητοποιήσεις που βεβαίως θα γενικευτούν.
          Με τις προαναφερόμενες  ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, στη διάρκεια των οποίων θα υπάρχουν Παρεμβάσεις-Συγκεντρώσεις στα Γραφεία της Διοίκησης  αλλά και κλείσιμο των Ταμείων του Νοσοκομείου, ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ:
         - Στην ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου σε Νοσηλευτικό Προσωπικό, μέσα από εσωτερικές μετακινήσεις. Μετακινήσεις που δυστυχώς προέρχονται  από τα χειρουργεία και την Μ.Ε.Θ, από τμήματα που επίσης έχουν μεγάλα κενά, αυξάνοντας έτσι επικίνδυνα την ψαλίδα των κενών σ΄ αυτούς τους ευαίσθητους χώρους, από τους οποίους σημειωτέο αφαιρούν εκπαιδευμένο προσωπικό που χρειάστηκαν πάνω από 6 μήνες για να μάθουν το σχετικό αντικείμενο.
         - Στην συνεχιζόμενη, παρά τις κατ΄ επανάληψιν παρεμβάσεις μας,  απαράδεκτη-προκλητική και επικίνδυνη καταστρατήγηση του κανονισμού λειτουργίας των Χειρουργείων του 409.
          - Για την μη αντιμετώπιση των προβλημάτων στα ΤΕΠ, των προβλημάτων που έχουν να κάνουν τόσο με την απαράδεκτη και επικίνδυνη λειτουργία τους ώς Παθολογική Κλινική, όσο και των προβλημάτων που έχουμε διεκδικήσει και  συμφωνήσει να προχωρήσουν, για την  αντιμετώπιση  των συχνών - πάμπολων και  επικίνδυνων επιθέσεων ενάντια στο εκεί υπηρετούν προσωπικό.
           Εκτός από τις προαναφερόμενες ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, όπου παράλληλα αναδεικνύουμε και τις μεγάλες ελλείψεις Προσωπικού, ελλείψεις που οδηγούν σε συγχωνεύσεις τμημάτων και υπηρεσιών, την ΤΕΤΑΡΤΗ 11/12/13 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στην νέα 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ που έχει προκηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ, με ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 11:00 το πρωϊ στην 6η Υ.Πε, αντιδρώντας στην ΔΙΑΛΥΣΗ του Ε.Σ.Υ και τις ΔΙΑΘΕΣΙΌΤΗΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: