Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Η Ομιλία του Προέδρου του Σωματείου μας, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας.

         Το Δ.Σ του Σωματείου μας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει και πραγματοποιεί αυτήν  εδώ την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση, την ΚΟΠΗ της ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ μας.
        Εκ μέρους λοιπόν του Δ.Σ του Συλλόγου μας, αφού πρώτα σας καλωσορίσω και σας ευχαριστήσω παράλληλα για την παρουσία σας, σ’ αυτήν μας την γιορτή, να ευχηθώ σε όλους σας   ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΗ και  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
       Δοθείσης της ευκαιρίας, επιτρέψτε μου να αναφερθώ σε κάποια από τα ζητήματα, τα προβλήματα που μας απασχόλησαν και μας απασχολούν, ως Νοσοκομείο και Εργαζόμενους  σ΄ αυτό.
     Το Δ.Σ του Σωματείου μας, όπως όλοι γνωρίζεται, παλεύει και αγωνίζεται για την αντιμετώπιση της πληθώρας αυτών των προβλημάτων. Παλεύει και αγωνίζεται, μαζί με τους Εργαζόμενους – Μέλη του Σωματείου μας,  γενικά για τον χώρο της Υγείας, για τα Δημόσια Νοσοκομεία που δυστυχώς βρίσκονται στο Απόσπασμα, αλλά και γενικότερα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και επίθεση που δεχόμαστε ως Εργαζόμενοι.
...............................................................
..........................Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία, κάνοντας κλικ στον παρακάτω σχετικό σύνδεσμο: https://workspaces.acrobat.com/?d=0St3jvAdTcypr7w9znf9PA

Δεν υπάρχουν σχόλια: