Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Σταδιακά η μεταφορά στο πολυώροφο του νοσοκομείου "Αγιος Ανδρέας"

   Βάζοντας ως στόχο να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Ιανουαρίου η διοικητική παραλαβή και η υγειονομική καθαριότητα του πολυώροφου κτιρίου του «Αγ. Ανδρέα» ώστε αμέσως μετά να ξεκινήσει η μεταφορά των κλινικών, η διοίκηση του νοσοκομείου εργάζεται πυρετωδώς για να μη χαθεί ούτε μία μέρα.
Πάτρα: Σταδιακά η μεταφορά στο πολυώροφο του νοσοκομείου "Αγιος Ανδρέας"   Οπως έχει γράψει η εφημερίδα "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ", ο εργολάβος ολοκλήρωσε τις εργασίες ανακατασκευής του κτιρίου και πλέον ο ανάδοχος του έργου, που είναι οι ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ (πρώην ΔΕΠΑΝΟΜ), σε συνεργασία με την πενταμελή ομάδα του νοσοκομείου καλείται να ελέγξει τα 1.500 περίπου φύλλα χώρων, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της διοικητικής παραλαβής από τον κατασκευαστή.
      «Δεν είναι εύκολη διαδικασία, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε όλες τις ενέργειες, ώστε έγκαιρα να ολοκληρωθεί και αυτή η φάση» μας είπε ο διοικητής του νοσοκομείου, Θεόδωρος Σερεμέτης. Της διοικητικής παραλαβής ακολουθεί ο υγειονομικός καθαρισμός, ο οποίος θα ανάψει το πράσινο φως για την έναρξη της μεταφοράς κλινικών και τμημάτων.
      Οπως γίνεται αντιληπτό, η μεταφορά δεν μπορεί να γίνει μέσα σε μερικές ημέρες. «Μιλάμε για ένα ντόμινο δράσεων» ξεκαθαρίζει ο κ. Σερεμέτης κι εξηγεί:
     «Η μεταφορά και η ανάπτυξη όλων των τμημάτων και κλινικών θα ολοκληρωθεί μέχρι τέλος του 2017. Δεν είναι απλά ότι παίρνεις μερικά κρεβάτια και τα εγκαθιστάς στο άλλο κτίριο και είναι έτοιμη η κλινική. Μιλάμε για κλινικές που συνοδεύονται από τα εργαστήρια και υποστηρικτικά τμήματα. Επίσης, το βασικότερο όλων είναι ότι μιλάμε για ένα νοσοκομείο που είναι σε πλήρη λειτουργία. Αυτό σημαίνει ότι η μεταφορά θα γίνει σταδιακά, χωρίς να επηρεάζονται οι νοσηλευόμενοί μας».
    Ερωτηθείς ο κ. Σερεμέτης εάν έχουν εξασφαλιστεί τα χρήματα που απαιτούνται για τη μεταφορά, μας απάντησε: «Η διαδικασία της μεταφοράς απαιτεί το ποσό των 800.000 ευρώ, το οποίο έχει εξασφαλιστεί και θα μας χορηγείται τμηματικά ανάλογα με τις ανάγκες μας». 
Από την έντυπη έκδοση της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: