Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του Σωματείου μας στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ για τις ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ στα ΤΕΠ και τα ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

         Οι αποφάσεις της Διοίκησης του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ, που κάποιες απ΄ αυτές είναι παράνομες βάσει του Υπαλληλικού Κώδικα, όπως η απασχόληση της Ασφάλειας του Νοσοκομείου σε θέσεις Οδηγών
                                           Με αποτέλεσμα
Να μην υπάρχει επί της ουσίας ΑΣΦΑΛΕΙΑ στο Νοσοκομείο και οι Συνάδελφοι μας Εργαζόμενοι, οι Ιατροί αλλά και οι Ασθενείς με τους συνοδούς τους να τίθενται σε ΚΙΝΔΥΝΟ, από τις πάμπολλες, τις αρκετές και συχνές επιθέσεις που δέχονται στους χώρους δουλειάς, στα ΤΕΠ και όχι μόνον.
          Δεν έχουμε θρηνήσει θύματα χάριν της έγκαιρης παρέμβασης της Αστυνομίας, η οποία δυστυχώς παρεμβαίνει πυροσβεστικά, χωρίς να ασκείται καμία δίωξη κατά των εκάστοτε ταραξιών.
      Δεν ασκεί δίωξη η Διοίκηση ως οφείλει, αλλά ούτε και οι Συνάδελφοί μας προς αποφυγήν ταλαιπωριών-εξόδων και κυρίως αποφυγής περαιτέρω προβλημάτων δεδομένου ότι απειλούνται από τους εκάστοτε ταραξίες.
      ΖΗΤΑΜΕ την ΑΜΕΣΗ παρέμβασή σας για την ΑΥΤΟΦΟΡΗ ΔΙΩΞΗ όλων αυτών των εκάστοτε ταραξιών, αλλά και της Διοίκησης που μας αφήνει έρμαια στις όποιες τέτοιες επιθέσεις και ιδιαιτέρως για την μη επαναφορά της νομιμότητας στις προαναφερόμενες παράνομες αποφάσεις της, παρά τις κατ΄ επανάληψιν σχετικές παρεμβάσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: