Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΠΟΕΔΗΝ: Η κυβέρνηση τιθάσευσε την γρίπη

                                     Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ τιθάσευσε την ΓΡΙΠΗ.
                Τα θύματα λιγόστεψαν σε σχέση με πέρυσι με ψεύτικα στοιχεία.
                       Δεν υπάρχουν διασωληνωμένοι Ασθενείς εκτός ΜΕΘ.
                                 Ο ιατρικοτεχνολογικός εξοπλισμός φυσάει.
        Δείτε την κατάσταση του Πνευμονολογικού Νοσοκομείου «ΣΩΤΗΡΙΑ», το μεγαλύτερο ειδικό Νοσοκομείο για Λοιμώξεις Αναπνευστικού, σε περίοδο έξαρσης της γρίπης.
       Ο Διοικητής του Νοσοκομείου ισχυρίζεται ότι το Νοσοκομείο έχει πλεόνασμα κονδυλίων. Όμως το Σωματείο και οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ελλείψεις σε υλικά, φάρμακα, οξυγόνο καθώς επίσης Ασθενοφόρων και προσωπικού.
       Το Νοσοκομείο έχει τόσο πολλά χρήματα, ώστε για την ανάπτυξη και λειτουργία Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου, ο Διοικητής απευθύνεται για Δωρεά στο ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ.
       Το ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ απάντησε ότι δεν μπορεί να ικανοποιήσει το αίτημα. Που είναι ο κος Πολάκης με το πλεόνασμά του; Κατά τα άλλα τα έκτακτα καρδιολογικά περιστατικά για αιμοδυναμική κάλυψη, διακομίζονται από το ένα εφημερεύον Νοσοκομείο στο άλλο.
      Η αντιμετώπιση των καρδιολογικών περιστατικών μετά το δίωρο είναι άκρως επικίνδυνο για την υγεία τους (κοινοποίηση αίτημα Διοικητή και απάντηση του Ιδρύματος)
ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 4ης Πνευμονολογικής Κλινικής Νοσοκομείου «ΣΩΤΗΡΙΑ».
Τρείς διασωληνωμένοι Ασθενείς, λόγω έλλειψης ΜΕΘ. Ο ένας έχασε τη μάχη για η ζωή χθες. Σήμερα 10/2/2017 είναι δύο, εκ των οποίων ο ένας ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ!!!
      Σας κοινοποιούμε δύο βίντεο που φαίνεται ένας διασωληνωμένος Ασθενής και η σύζυγός του που μιλάει για τριτοκοσμικές συνθήκες Νοσηλείας.
ΝΤΡΟΠΗ!!!
      Να έχουμε τέτοιους Υπουργούς Υγείας. Ο κος Ξανθός «κρυπτόμενος» και ο κος Πολάκης «όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω».
      Αλήθεια η κατάσταση του Πλεονασματικού Νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ είναι «ψιλοκοκό» ή «χοντροκοκό» υπόθεση που επιβεβαιώνει την κατάρρευση των Νοσοκομείων.
Από την Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ
................................................................
Διαβάστε σχετικά στα παρακάτω Αρχεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: