Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Η απάντησή μας στις αήθεις Αναφορές-Απαντήσεις του Προέδρου του ΚΕΣΥ Μάρκου

            Η υπεράσπιση των αγώνων μας και της αλήθειας, δεν είναι πράξη αντιδεοντολογική, απεναντίας είναι επιβεβλημένη όταν ακόμη και στην προεκλογική περίοδο κάποιοι προσπαθούν να την διαστρεβλώσουν και να την καπηλευτούν για να υφαρπάξουν την ψήφο μας και αυτή η κίνηση, απ’ όπου και αν προέρχεται, είναι αντιδημοκρατική και καταδικαστέα.
        Πέρα από τα προαναφερόμενα, όταν ένας επιστήμονας, επιτίθεται στους συνδικαλιστές, όπως φαίνεται στη συνημμένη φωτο, δεν μας προξενούν εντύπωση:
      - Ούτε οι εκφράσεις που χρησιμοποιεί στην  πρόσφατη απάντηση του, όπως 'εργατοπατέρας' και ΄αργόμισθος συνδικαλιστής' και μάλιστα για έναν διαχρονικά  μαχόμενο συνδικαλιστή, που χαίρει της εκτίμησης, της εμπιστοσύνης και της στήριξης των Συναδέλφων του μέσα από αλλεπάλληλες εκλογικές διαδικασίες  και μάλιστα ανά διετία, εκφράσεις που σαφώς δεν είναι αριστερή αντίληψη.
     - ούτε οι αναφορές για την Novartis, την προεκλογική σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, για την οποία έχουμε πάρει θέση ως ΠΟΕΔΗΝ και ΑΔΕΔΥ, ως Συνδικαλιστικό κίνημα, βεβαίως στην πραγματική κατεύθυνση του προβλήματος και όχι στην γνωστή συκοφαντική και αλλοπρόσαλλη του Σύριζα και της συγκυβέρνησής του.
       Επίσης οφείλουμε να επισημάνουμε, ότι δεν δεχόμαστε έλεγχο και κριτική από τον Κο Μάρκου, για τους αγώνες μας στην περίοδο της κρίσης. Τους αγώνες του Σωματείου μας και του Προέδρου μας, που ήταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα ως πρόεδρος του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ και όχι μόνον, διοργανώνοντας όλες αυτές τις τότε κινητοποιήσεις, όπου έρχονταν οι γνωστοί 'αγανακτισμένοι Συριζαίοι', όχι τόσο για να εναντιωθούν στα μέτρα, αλλά όσο για να λοιδορήσουν  κυρίως όλους όσους δεν ήταν μαζί τους κομματικά.
        Βέβαια δεν έχουμε την απαίτηση να τα θυμάται όλα αυτά ο κος Μάρκου, γιατί δεν ήταν παρών, θα περιμέναμε όμως αφού δεν ήξερε να ρώταγε προτού γράψει το οτιδήποτε.
          Άλλα που τέτοια πρακτική…….
 Ακολούθησε δυστυχώς την επιλεκτική μνήμη και την κοντόφθαλμη πρακτική που σαφώς του στέρησε πολλές παραστάσεις
        Κλείνοντας, απευθύνουμε ένα ερώτημα τόσο στον Κο Μάρκου, όσο και σε όσους από τους συντρόφους του κατηγορούν με τα σχετικά τους Συνδικαλιστές, για τις συνδικαλιστικές ελευθερίες που έχουν, συμφωνούν μ αυτές η όχι; Εάν ναι …να σταματήσουν την καραμέλα της κατασυκοφάντησης του συνδικαλιστικού κινήματος. Εάν εμπρός λοιπόν..  να συγκυβερνήσουν μετά τις εκλογές με την δεξιά του Μητσοτάκη για να τις αλλάξουν
    Ιδού η Ρόδος λοιπόν ιδού και το πήδημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: