Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Σχετικά με τούς ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ του ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟΥ.

        Εικόνα εγκατάλειψης γνωρίζει επί έναν και πλέον ολόκληρο χρόνο, ο μισός και πλέον χώρος του τρίτου ορόφου του ταχύρρυθμου, απ' όπου και οι σχετικές συνημμένες φωτό, ο χώρος όπου στεγαζόταν η κλινική και η μονάδα του Νεφρού

       των υπηρεσιών
που εσπευσμένα μεταφέρθηκαν στον 1ο όροφο του 7ορόφου κτιρίου και μάλιστα σε μη ενδεδειγμένος χώρους γι΄ αυτές τις λειτουργίες.
       Η εμφανέστατη και μάλιστα προκλητικότατη αυτή εγκατάλειψη, είναι απόρροια της χωρίς κανένα σοβαρό και ουσιαστικό χωροταξικό σχεδιασμό μεταστέγασης που έγινε το 2017 στον χώρο μας, εξαιτίας της οποίας:
ü Αρκετά τμήματα λειτουργούν στριμωγμένα και μάλιστα χωρίς πλήρη ανάπτυξη και χωρίς τις αναγκαίες και απαραίτητες προϋποθέσεις, εν αντιθέσει με άλλα πλουσιοπάροχα χωροταξικά και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερους υπηρεσιακούς λόγους και ανάγκες, γι΄ αυτό και το πάγιο αίτημα μας για χωροταξικό επανασχεδιασμό.
ü Αρκετά παραμένουν άστεγα, γι αυτό και η αναγκαιότητα της νέας πτέρυγας που συνεχίζουμε να διεκδικούμε μετά και τις χωρίς αντίκρισμα δεσμεύσεις Πολάκη το 2018.
Χωροταξικές καταστάσεις και δυσλειτουργίες που θα πρέπει άρδην να αλλάξουν.
          Στόχοι και διεκδικήσεις
Που θα είναι πρώτη προτεραιότητά μας, στην νέα Διοίκηση που αναμένουμε, μια Διοίκηση που ευελπιστούμε να είναι συνεργάσιμη,
         έτσι ώστε
όλοι αυτοί οι χώροι να αξιοποιηθούν, να επαναπροσδιοριστούν προς την σωστή κατεύθυνση για να γίνουν λειτουργικοί.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: