Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Σχετικά με την χθεσινή Συνάντησή μας με τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε.

          Το Δ. Σ του Σωματείου μας (Πετρόπουλος, Γιαννόπουλος, Μπουραλέξη Μαυρίκη και Τουτούνη), συναντήθηκε σήμερα με τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε τον Κον Καρβέλη, όπου σε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα, σοβαρού και ουσιαστικού διαλόγου, τέθηκαν όλα εκείνα τα ζητήματα, οι αποφάσεις του Δ Σ, που μας οδήγησαν σ’ αυτήν  μας την συνάντηση, όπως:

-      Η σοβαρή και χρονίζουσα εκκρεμότητα με τον οργανισμό του Νοσοκομείου. Η πολυαναμενομενη τροποποιητική διάταξη, διόρθωσης του λάθους που υπάρχει και οι επιπτώσεις που αυτή η εκκρεμότητα έχει στην λειτουργία μας και όχι μόνον.

-         Η ανυπαρξία του υπηρεσιακού συμβουλίου, για πάνω από τρία χρόνια και οι σοβαρές επιπτώσεις που αυτή έχει στους Συναδέλφους μας, τις οποίες αφού αναλύσαμε ζητήσαμε από τον Κον Καρβέλη την άμεση παρέμβαση δρομολόγησης της λειτουργίας του, μιας λειτουργίας που σαφώς είναι σε συνάρτηση με το προαναφερόμενο πρόβλημα του οργανισμού.

-      Οι δυσλειτουργίες των υπηρεσιών μας, οι δυσλειτουργίες που έχουν ενταθεί λόγω και των επιλογών της απερχόμενης Διοίκησης στις θέσεις ευθύνης, επιλογές που έχουν οξύνει σε μεγάλο βαθμό τις αντιθέσεις, τις αντιπαλότητες και το έλλειμμα συνεργασίας, παθογένειες και δυσλειτουργίες που έχουν επιπτώσεις στην υπηρεσία μας και που μπορούν να διορθωθούν μόνον μέσα από την εφαρμογή των σχετικών κειμένων διατάξεων μετά την ολοκλήρωση της προαναφερόμενης εκκρεμότητας του οργανισμού.

     Τέλος συζητήσαμε τα προβλήματα των ημερών, αν και δεν ήταν της δικής του δικαιοδοσίας, αρμοδιότητας και ευθύνης και ιδιαιτέρως την αναγκαιότητα της άμεσης ολοκλήρωσης των διαδικασιών της τοποθέτησης της νέας Διοίκησης στο σύνολο της, μαζί δηλ με τον ορισμό του συνόλου των μελών του Δ.Σ, έτσι ώστε να μην συνεχιστεί άλλο αυτό το κενό αυτό το μεταβατικό στάδιο, που έχει ξεπεράσει τα όρια του και που σαφώς έχει επιπτώσεις στην λειτουργία της υπηρεσίας μας.

         Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι σ’ αυτήν μας την συνάντηση, που αποδείχθηκε ότι ήταν αναγκαία-απαραίτητη και εποικοδομητική, άμεση οι και ακαριαία και μάλιστα ενώπιόν μας ήταν η παρέμβαση του Διοικητή του κου Καρβέλη στην πολιτική ηγεσία του υπ. Υγείας, για όλα αυτά που τα σοβαρά ζητήματα που  προαναφέρουμε, προκειμένου να δρομολογηθεί η άμεση επίλυση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: