Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Διάθεση χρηματικού ποσού 100.000€ από την ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ για αγορά υγειονομικού υλικού

     Σας κάνουμε γνωστό ότι η ΔΟΕ, η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, με σχετική επιστολή της προς τον Υπουργό Υγείας την ΠΟΕΔΗΝ και την ΟΕΝΓΕ, επιστολή που μπορείτε να διαβάσετε στον σύνδεσμο που ακολουθεί  (https://www.poedhn.gr/anakoinoseis/item/download/6343_c4fcb7180534d157ef723a733613ee7d), διέθεσε το ποσό των 100.000 €,  για την αγορά υγειονομικού υλικού.  
Στα πλαίσια αυτής της ΔΩΡΕΑΣ-ΣΤΗΡΙΞΗΣ, που και εμείς την ευχαριστούμε, χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω απόσπασμα της προαναφερόμενης επιστολής τους για τον κλάδο μας.   
¨Ως Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. εκφράζοντας το σύνολο των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης απευθύνουμε αισθήματα ευγνωμοσύνης σε όλους αυτούς τους εργαζόμενους που με υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος μάχονται άοκνα για το κοινωνικό σύνολο συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εξασφάλιση του πολύτιμου αγαθού της υγείας.  Εκφράζουμε την αυτονόητη και δεδομένη αλληλεγγύη μας απέναντί τους. Συντασσόμαστε με τα δίκαια αιτήματα των υγειονομικών, τα οποία αφορούν τη δημόσια υγεία και καλούμε την κυβέρνηση να κινηθεί άμεσα στην κατεύθυνση της ικανοποίησής τους (με μόνιμους διορισμούς ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, δημιουργίας και στελέχωσης νέων ΜΕΘ σύμφωνα με τα πρότυπα και τις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας κλπ.). 
       Σε αυτή την πολύ δύσκολη μάχη το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. αποφάσισε να συμβάλει προσφέροντας το ποσό των 100.000 ευρώ, ποσό που προέρχεται από τις συνδρομές των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης προς την Ομοσπονδία, για την αγορά υγειονομικού υλικού.¨

Δεν υπάρχουν σχόλια: