Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Απίστευτο........κι όμως αληθινό

Αριθμ. Πρωτ:…..103.                                                    ΠΡΟΣ:  - Διοίκηση 6ης Υ.Πε.
Πάτρα…….....3.4.20.                                                                  - Διοίκηση Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ.
                                                                                           ΚΟΙΝ: Μέλη Σωματείου μας.

Το ζήσαμε κι αυτό
Συνάδελφος Εργαζόμενος πήρε την πραμάτεια του
Και άρχισε να μοιράζει τυρόπιτες, φράουλες κλπ άλλα είδη στο Νοσοκομείο.

        Όσο και αν φαίνεται παράξενο, αυτό το επαναλαμβανόμενο γεγονός είναι υπαρκτό. Εργαζόμενος του Νοσοκομείου μας, αναρμοδίως "απεδέχθη δωρεές" τοπικών επιχειρηματιών και αυτοβούλως μοίραζε τυρόπιτες κλπ άλλα είδη στους Εργαζόμενους του Νοσοκομείου.
      Εμείς δεν θα πούμε, ούτε εάν οι Συνάδελφοι έχουν ανάγκη αυτήν την τυρόπιτα η όχι, που ευθαρσώς θα πούμε  όχι, κορονοϊό έχουμ ε και όχι λιμό, ούτε για την κίνησή του όποιου επιχειρηματία, ο οποίος θα έπρεπε να ακολουθήσει την νόμιμη διαδικασία της δωρεάς και διάθεσης, διαδικασία που σαφώς θα έπρεπε να τους την επισημάνει ο Συγκεκριμένος Συνάδελφος που τυγχάνει να είναι και συνδικαλιστής και ο οποίος όφειλε να προστατεύσει τους επιχειρηματίες, την Διοίκηση αλλά και τους Συναδέλφους τους οποίους έθεσε σε κίνδυνο περιφέροντας αυτά τα είδη στους διαδρόμους και τα τμήματα του Νοσοκομείου, τις τυρόπιτες κλπ αλλά είδη που χωρίς μέτρα προστασίας τα μετέφερε στο Νοσοκομείο με το αυτοκίνητο του.
      Το Σωματείο μας που δεν γνώριζε τίποτε για αυτό, μόλις αντιλήφθηκε το απαράδεκτο αυτό γεγονός, που μας υποτιμούσε και ως άτομα και ως εργαζόμενους, αμέσως επικοινώνησε με την Διοίκηση της οποίας την άδεια επικαλείτο ο συγκεκριμένος συνάδελφος, τον Διοικητή και τον Αν. Διοικητή, οι οποίοι μας δήλωσαν άγνοια για το γεγονός, το γεγονός που επαλείφθηκε και σήμερα 3/4/20, χωρίς δυστυχώς καμιά παρέμβαση της Διοίκησης.
και εδώ μπαίνει το μεγάλο ζήτημα, αυτής της προαναφερόμενης κίνησης και διαδικασίας, που σαφώς το επαναλαμβάνουμε δεν μας τιμά καθόλου
Για όλα αυτά τα πρωτόγνωρα και σαφώς καταδικαστέα  
      Καλούμε την Διοίκηση του Νοσοκομείου, αλλά και της 6ης Υ.Πε να πάρουν θέση γι αυτό το θέμα, την διαδικασία και τις συνθήκες που αυτά γίνονται.
       Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν είμαστε κατά των όποιων δωρεών και χορηγήσεων, αρκεί αυτές να γίνονται με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και να πληρούν τα  προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας  κλπ μέτρα υγιεινής προστασίας ειδικά αυτές τις πονηρές ημέρες του κορονονοϊού και να εφαρμόζονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και βεβαίως με την πρέπουσα διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: