Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

ΣΗΜΕΡΑ η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του Σωματείου μας με την Διοίκηση, παρουσία και των Εργαζομένων της Β΄ Παθολογογικής.

 Μετά από σχετική συνεννόηση του Προέδρου του Σωματείου μας και του Διοικητή του Νοσοκομείου, προσδιορίστηκε επιτέλους, για σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι, η συνάντηση του Σωματείου μας  με την Διοίκηση, παρουσία αντιπροσωπείας των Συναδέλφων  Εργαζομένων της Β΄ Παθολογικής.

      Πρόκειται για την συνάντηση που έχει ζητήσει το Δ.Σ του Σωματείου μας, για τα προβλήματα της Β΄ Παθολογικής και των Συναδέλφων Εργαζομένων σ'  αυτήν, βάσει της παρακάτω σχετικής επιστολής μας:
Αριθμ. Πρωτ:……172.                                         ΠΡΟΣ: Διοίκηση Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ
Πάτρα………....2.6.20.                                         ΚΟΙΝ: όλα τα Μέλη του Σωματείου μας.                                                                                           
        Στην πρόσφατη συνάντησή μας με τις Συναδέλφισσες Εργαζόμενες της Παθολογικής του 4ου Ορόφου (Δευτέρα 1.6.20), που έγινε με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, οι παρευρισκόμενες Συναδέλφισσες μας κατέθεσαν τα εξής:
     Α). Κατ΄ αρχήν το μεγάλο πρόβλημα με την άκρως αναγκαία και απαραίτητη ενίσχυση της κλινικής με προσωπικό και την ανανέωση της υπάρχουσας δύναμής της, με προσωπικό που θα μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες σε όλες τις βάρδιες.
     Β). Άμεσα δρομολόγηση των διαδικασιών χορήγησης των οφειλόμενων αδειών του 2019 και βεβαίως και των αρκετών οφειλόμενων ρεπό.
     Γ). Την παρουσία της ασφάλειας του Νοσοκομείου, που είναι ανύπαρκτη για το τμήμα τους, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του επισκεπτηρίου και όχι μόνον.
       Για όλα αυτά τα προβλήματα, που δεν είναι και τα μόνα, ζητάμε ΑΜΕΣΑ, το συντομότερο  δυνατόν συνάντηση μαζί σας, παρουσία και  των Συναδελφισσών της προαναφερόμενης κλινικής, που δυστυχώς νοιώθουν ξεχασμένοι και αφημένοι στην τύχη τους, παραγκωνισμένοι και ίσως στοχοποιημένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: