Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Γιατί τόση ΣΙΩΠΗ και ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ για τούς ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ της ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΝΙΑΡΧΟΥ.

Αριθμ. Πρωτ:……225.                                      ΠΡΟΣ: - Διοίκηση 6ης Υ.Πε.
Πάτρα…….....13.7.20.                                                  – Διοίκηση  Γ.Ν Πατρών.
                                                                         ΚΟΙΝ: - ΠΟΕΔΗΝ, ΑΔΕΔΥ
                                                                                   - Όλα τα Μέλη του Σωματείου μας

15 και πλέον Συνάδελφοί μας, εξαιρέθηκαν
από την δωρεά του επιδόματος του Ιδρύματος «Νιάρχου»

     Πέρασαν ήδη 45 ημέρες από την ψήφιση των διατάξεων, των σχετικών με την ΧΟΡΗΓΙΑ ΝΙΑΡΧΟΥ, του άρθρου 49 του Ν. 4690/ΦΕΚ.104/ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ/30.5.20,
              Και δυστυχώς
παρά τις αλλεπάλληλες έγγραφες παρεμβάσεις μας, όπου ζητούσαμε τα επίσημα στοιχεία των συμμετεχόντων σ΄ αυτήν την χορηγία κλπ άλλες εξηγήσεις  για τις μη σύννομες εξαιρέσεις που έγιναν, κανένας δεν ευαισθητοποιήθηκε να δώσει μία σαφή και επίσημη σχετική απάντηση – εξήγηση. Ούτε η Διοίκηση του Νοσοκομείου ούτε η 6η Υ.Πε.
             Εμείς πάντως επιμένουμε
Ζητώντας, ακόμη μια φορά, την άρση αυτής της αδικίας, για τους 15 και πλέον Συναδέλφους μας - Νοσηλευτές, Βοηθούς Θαλάμων  και τραυματιοφορείς -  που λόγω του αριθμητικού ορίου που έθεσε η 6η Υ.Πε, εξαιρέθηκαν από το επίδομα των 1.500 € του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».
       Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν ίσχυσαν και εδώ, αυτά που ίσχυσαν σε άλλα Νοσοκομεία, όπως το ΑΧΕΠΑ (δείτε σχετικά παραπλεύρως), γι΄ αυτό και ζητάμε τα επίσημα στοιχεία ή αν το θέλετε την ΑΡΣΗ της ΑΔΙΚΙΑΣ που συντελέστηκε, όπου Νοσηλευτές εργαζόμενοι στο ίδιο τμήμα με τις ίδιες προϋποθέσεις και βάρδιες, άλλοι πήραν την χορηγία και άλλοι όχι, ζήτημα που σαφώς δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει αναπάντητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: