Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για την ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΗ και ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης.

    Μήπως πρέπει κάποιος να συνετίσει την Νοσηλευτική Διεύθυνση, όχι βέβαια το σύνολον της, αλλά την ηγετική ομάδα, δεδομένου ότι οι υπόλοιποι είναι παραγκωνισμένοι, η θα πρέπει και εδώ να εφαρμόσουμε την γνωστή πρακτική μας, " ΚΑΤΑΛΗΨΗ και ΠΕΤΑΓΜΑ ΕΞΩ από το γραφείο τους".
     Αυτά τα αναφέρουμε με αφορμή τα νέα δεδομένα, που προέκυψαν από την Νοσηλευτική Διεύθυνση, σε ότι αφορά την χορήγηση των αδειών. Στο προσκήνιο πάλι η τομεάρχης Μιχαλαριά που αρνείται να υπογράψει, όπως μας καταγγέλθηκε,  την χορήγηση της ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ σε Συναδέλφους, προτείνοντας τους μόνον κανονική.
    Ο λόγος προφανής, Θέλει δηλ να σπρώξει κανονική που μεταφέρεται για την επόμενη χρονιά και όχι ειδική που δεν μεταφέρεται, προκειμένου να δείχνει ότι όλα είναι νοικοκυρεμένα, ακόμη και οι οφειλόμενες άδειες που θα είναι ελάχιστες, δεδομένου ότι με αυτήν την πρακτική, αν υπάρξει απαγόρευση αδειών από τα τέλη Σεπτέμβρη  τότε  αυτή η ειδική θα εχει χαθεί.  Αυτό φαίνεται και από τα   χωρίς ίχνος ντροπής λεγόμενα της: "αν χαθεί ας την διεκδικήσουν για την επόμενη χρονιά κιαν την κερδίσουν έχει καλώς".    
Αν είναι δυνατόν....
    Δοθείσης όμως της ευκαιρίας ακόμη μια φορά, αφού πούμε "για προσγειωθείτε  επιτελους εκει στη Νοσηλευτική, να απευθυνθούμε στη Διοίκηση, ρωτώντας προσωπικά τον Διοικητή: Τι προτίθεται να κάνει με το ανεξάρτητο κρατίδιο της Νοσηλευτικής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: