Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Έγγραφο της ΠΟΕΔΗΝ προς τους Υπουργούς Υγείας που αναφέρεται στην πειθαρχική δίωξη του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Λευκάδας και Προέδρου του Συλλόγου.

 ΑΘΗΝΑ 22/10/2020                         ΠΡΟΣ: 1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ   κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3563                                         2. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ  κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ
                                                      ΚΟΙΝ.: 1. ΔΙΟΙΚΗΤΗ 6ΗΣ ΥΠΕ
                                                                 2. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Κύριοι Υπουργοί,
            Σας κοινοποιούμε έγγραφα του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Λευκάδας, (Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν. Λευκάδας  ),  που αναφέρεται στην πειθαρχική δίωξη του εκπροσώπου των εργαζομένων στο ΔΣ του Νοσοκομείου Λευκάδας και Προέδρου του Συλλόγου.
       Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του διωκόμενου η δίωξή του είναι κατασκευασμένη και όσα ακούγονται στην φωνητική εγγραφή του κινητού του δεν αναφέρονται στο Διοικητή, αλλά σε ιδιωτική φύσης συζήτηση.
        Χωρίς να γνωρίζουμε την πραγματικότητα θεωρούμε ότι η Διοίκηση του Νοσοκομείου δεν πρέπει να δώσει συνέχεια στο γεγονός και να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο.
       Για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου απαιτείται ηρεμία, αλληλοσεβασμός και εργασιακή ειρήνη και όχι αντιπαραθέσεις που οδηγούν σε αδιέξοδο.
        Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την ανάκληση της πειθαρχικής δίωξης του εκπροσώπου των εργαζομένων στο ΔΣ του Νοσοκομείου.
                                                               Από την  Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: