Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΟΡΟΝΩΪΟΥ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. της ΑΧΑΐΑΣ και ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ στα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ της ΧΩΡΑΣ. ΡΑΝΤΖΑ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΠ ΤΟΥ ΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ.

      Πάνω που ανάσαναν τα νοσοκομεία της Αχαΐας  από περιστατικά ΚΟΡΟΝΩΪΟΥ, ξεκίνησαν πάλι να αυξάνονται οι Νοσηλείες. Κλινικές κορονωϊού που επανήλθαν στην οργανική τους λειτουργία πριν λίγες ημέρες,  ξαναμετατρέπονται  εξ ανάγκης σε κλινικές  κορωνοϊού. 
     Στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ του ΡΙΟΥ οι  ασθενείς γενικά  περιστατικά  που εισάγονται  στην εφημερία είναι αδύνατον να  βρουν κρεββάτι σε  κλινική και παραμένουν  πάνω σε ράντζα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών,  μπορεί και πάνω από ημέρα.. Δείτε την εικόνα.
                      Μεγάλη προσοχή......
    Πως γίνεται  με 5,5 εκατομμύρια  εμβολιασμούς  να πιέζεται ξανά το ΕΣΥ. Κάτι δεν γίνεται καλά στο επίπεδο της πρόληψης. Η πρόληψη επικοινωνείτε σωστά  στους πολίτες  και παρέχεται δωρεάν.  Εδώ τίποτα.... 
    Εάν τεθούν σε αναστολή καθηκόντων οι ανεμβολίαστοι συνάδελφοι  θα περάσουμε δύσκολο φθινόπωρο  για ασθενείς και για το κουτσουρεμένο εναπομείναν προσωπικό. το οποίο θα αναγκαστεί να  κάνει  τριπλοβάρδιες χωρίς ρεπό και άδειες  για να καλύψουν τα κενά.
                         Μιχ  Γιαννάκος Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: