Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Ακόμη μία ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για την κατάσταση στα Χειρουργεία.

Αριθμ. Πρωτ:……...148.                          ΠΡΟΣ: Διοίκηση Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ.
Πάτρα………...11.10.21.                          ΚΟΙΝ: Εργαζόμενους Χειρουργείου.
        ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ για την κατάσταση στα χειρουργεία, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί με την καταστρατήγηση – την καταπάτηση πλέον του σχετικού κανονισμού λειτουργίας του, την ανεξέλεγκτη και σε 24ωρη βάση ανεπίτρεπτη λειτουργία του που ισοπεδώνει λίστες κλπ άλλα σχετικά χαρακτηριστικά  και ιδιαιτέρως τις προκλητικότατες συμπεριφορές και πρακτικές κάποιων Ιατρών ενάντια στους Συναδέλφους - μέλη μας και όχι μόνον.
     Αυτήν την  κατάσταση, για την οποία δεν έχετε επιληφθεί, αν και  είσαστε ήδη γνώστες από διάφορες σχετικές μας νύξεις -παρεμβάσεις και όχι μόνον,  που μας βρίσκει ριζικά αντίθετους δεν είναι δυνατόν παθητικά να την αποδεχθούμε, είναι αδιανόητο να την παραβλέψουμε γιατί ολοένα και πιο πολύ γίνεται ανεξέλεγκτη, με αποτέλεσμα αυτή να  εγκυμονεί κινδύνους.
      Είναι αδιανόητο κάποιοι, με ύφος Λουδοβίκου IE, να θεωρούν την λειτουργία  των χειρουργείων ως αποκλειστικό δικό τους προνόμιο και να επιτίθενται σε όποιον θέλει και επιδιώκει την τήρηση του κανονισμού και κατ΄ επέκταση την εύρυθμη λειτουργία τους. Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να ασκούν σε όλους αυτούς λεκτική και ψυχολογική βία και να τους απειλούν ευθέως ότι θα τούς διώξουν από το χώρο του χειρουργείου επειδή δεν δέχονται αυτήν την απαράδεκτη και προκλητικότατη κατάσταση.
        Γι΄ αυτήν την κατάσταση στα χειρουργεία που ήδη έχει εκτραχυνθεί, με προεκτάσεις γενικότερα στον χειρουργικό τομέα ο οποίος είναι καζάνι που βράζει, επιβάλλεται και πρέπει άμεσα η παρέμβασή σας, έτσι ώστε το συντομότερο δυνατόν να  ομαλοποιηθεί η κατάστασή του, προτού χρειαστεί να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: