Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Απόφαση της 5ης/22.2.12 Συνεδρίασης του Δ.Σ του Σωματείου μας.

          Την ΤΕΤΑΡΤΗ 22/2/2012, συνεδρίασε το Δ.Σ του Σωματείου μας, μετά από σχετική πρόσκληση του Προέδρου Κώστα Πετρόπουλου, με τα παρακάτω θέματα
I. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ Δ.Σ 
ΙΙ. ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ.
Σ΄ αυτήν την Συνεδρίαση, όπου ήταν όλοι παρόντες, ο Πρόεδρος του Σωματείου μας Κώστας Πετρόπουλος, ξεκίνησε την Συνεδρίαση του Δ.Σ, ενημερώνοντας το Σώμα για τα εξής:
    • Για την Συνάντησή του με αντιπροσωπεία των Τραπεζοκόμων.
    • Για την Συνάντησή του με τούς Τραυματιοφορείς, την επίσκεψή του μαζί τους στον Διοικητή του Νοσοκομείου και την σχετική επιστολή πού έχουν στείλει.
    • Στις αποφάσεις του Δ.Σ του Νοσοκομείου πού πάρθηκαν στην πρόσφατη πρώτη τους Συνεδρίαση και ειδικά γι΄ αυτές πού είχαν να κάνουν με το Ιδιωτικό Συνεργείο καθαριότητας και την συμπλήρωση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.
    • Την 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ πού έχει προκηρύξει για την ΠΕΜΠΤΗ 23/2/12 η ΠΟΕΔΗΝ.
    • Το ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ πού διοργανώνουν για την ΠΕΜΠΤΗ 23/2/12 στις 6 το απόγευμα, το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ και το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ, με αφορμή την κατάργηση των ΟΕΚ και ΟΕΕ.
    • Καθώς επίσης και για την ανάγκη λήψης απόφασης ΠΑΓΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ στον ταμία του Σωματείου μας για την ΑΝΑΛΗΨΗ χρημάτων από τον λογαριασμό μας, στην ΕΤΕ.
          Στη συνέχεια, αφού ο Πρόεδρος εισηγήθηκε και το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ του Δ.Σ, ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των μελών του Δ.Σ και βεβαίως η σχετική διαλογική συζήτηση στα προαναφερόμενα θέματα, για τα οποία
                                      ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ
Ι. ΟΜΟΦΩΝΑ η ΠΑΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ του ταμία του Σωματείου μας, για την ΑΝΑΛΗΨΗ χρημάτων από τον λογαριασμό μας στη ΕΤΕ, ως εξής:
- 2.550,00 Ευρώ κάθε τρίμηνο για την καταβολή της Συνδρομής μας 
  στην Ομοσπονδία μας την ΠΟΕΔΗΝ.
- 1.000 Ευρώ μηνιαίως για τις τρέχουσες ανάγκες του Σωματείου 
  μας.
     'Ολες οι αναλήψεις μας θα γίνονται με σχετική κάθε φορά έγγραφη εξουσιοδότηση του Σωματείου μας, πού θα υπογράφουν ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Σωματείου μας, βάσει αυτής της πάγιας σχετικής έγκρισης.
ΙΙ. ΟΜΟΦΩΝΑ την συμμετοχή μας στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ της ΠΟΕΔΗΝ την ΠΕΜΠΤΗ 23/2/12, με τις επιφυλάξεις μας για τον τρόπο και την διαδικασία προκήρυξης της, που δεν εγγυώνται την επιτυχία της.
ΙΙΙ. Την κατά πλειοψηφία συμμετοχή μας στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που διοργανώνουν το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ και το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ, με αφορμή την κατάργηση των οργανισμών της Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) και Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ), στις 6 το απόγευμα της ΠΕΜΠΤΗΣ 23/2/12.
IV. Την έγκριση του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ πού εισηγήθηκε ο Πρόεδρος. Ολόκληρο όπως το εισηγήθηκε ο Πρόεδρος από τούς 6 (Πετρόπουλος, Γιαννόπουλος, Σπηλιόπουλος, Πανούτσος, Μαυρίκη και Σουγλέρης), υπέρ των επί μέρους ζητημάτων όπως τα εισηγήθηκε ο Πρόεδρος αλλά με ξεχωριστό πολιτικό σκεπτικό από τούς 4 (Αγγελακοπούλου, Λάππας, Παπαμήτρου και Λιώλη), καθώς επίσης υπέρ των επί μέρους ζητημάτων όπως τα εισηγήθηκε ο Πρόεδρος αλλά με δικό τους άλλο ξεχωριστό πολιτικό σκεπτικό από τούς 2 (Χατζηλάμπρου και Παλουμπιώτης).
V. Σε ότι αφορά τα προβλήματα των ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ και των ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΩΝ, αυτά να έλθουν προς συζήτηση και λήψη απόφασης, σε άλλη επόμενη αποκλειστική Συνεδρίαση του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: