Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Η ΑΠΟΦΑΣΗ της 21ης – 4ης/06-03-2023, Συνεδρίασης του Δ.Σ. του Σωματείου μας.

Τη  ΔΕΥΤΕΡΑ 06/03/23 και ώρα 09:30 π.μ., συνεδρίασε το Δ.Σ. του Σωματείου μας, μετά από πρόσκληση του Προέδρου μας, Μιχάλη Στελλάτου, με τα εξής παρακάτω θέματα:

1.Διαχειριστικός έλεγχος στα οικονομικά του Σωματείου από ορκωτό λογιστή. (επανυποβολή θέματος σύμφωνα με το καταστατικό).

2. Προγραμματισμός Γενικής Συνέλευσης.

3. Παγκόσμια ημέρα Γυναίκας.

4.  Διάφορα τρέχοντα θέματα.

Σ’ αυτή τη συνεδρίαση, όπου απουσίαζαν οι: Παλιοκώστα Βασιλική και η Πετροπούλου Κων/να και αφού διαπιστώθηκε η προβλεπόμενη απαρτία με την παρουσία των: Στελλάτου Μιχάλη, Στεφανάτου Θάνου, Σταμόπουλου Βασίλη, Πετρόπουλου Κώστα,  Γιαννόπουλου Σπύρου, Μαυρίκη Ελισάβετ, Σουγλέρη Χρήστου, Ασλανίδη Αικατερίνης, Χαβελέ Αμαλίας, Μανωλοπούλου Χαράς και Λιώλη Βένης ξεκίνησε η Συνεδρίαση.

Με την έναρξη της συνεδρίασης ο Γραμματέας του Σωματείου μας Σπύρος Γιαννόπουλος και η παράταξη Συνδικαλιστική Αλλαγή, στην οποία είναι μέλος, έθεσαν διαδικαστικό ζήτημα για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης με το αιτιολογικό ότι δεν εζητήθη προηγουμένως  η γνώμη του Γενικού Γραμματέα για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και επομένως δεν θα έπρεπε να τεθούν σε διαλογική συζήτηση και να παρθούν αποφάσεις.

Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι εδώ και ένα χρόνο σε όλες τις προηγούμενες προσκλήσεις για τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. ο Πρόεδρος ακολούθησε την ίδια διαδικασία και ουδέποτε ο Γενικός Γραμματέας  έθεσε διαδικαστικό ζήτημα.

Κατόπιν τούτου το Δ.Σ. αποφάσισε την αναβολή του συμβουλίου για την προσεχή Πέμπτη 16/03/23 και σε περίπτωση όπου κάποιο μέλος δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει δια ζώσης αυτό θα μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τέλος, το Δ.Σ. αποφάσισε τη συμμετοχή μας στην Απεργία της ΑΔΕΔΥ και στη συγκέντρωση στην Πλατεία Γεωργίου στις 08/03/23. 


Δ.Σ.   ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «Ο  ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: