Στη μαύρη λίστα φαίνεται ότι μπαίνουν κάποιοι Διοικητές Νοσοκομείων, καθώς με βάση τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας έλαβαν χαμηλή βαθμολογία από τους ασθενείς που αξιολόγησαν τις μονάδες που διοικούν.
Ήδη όπως λένε έγκυρες πηγές του HealthReport.gr, τουλάχιστον 5 Διοικητές δεν φαίνεται να τήρησαν το συμβόλαιό τους και να βελτίωσαν τις συνθήκες νοσηλείας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Πρόκειται και για μεγάλα αλλά και για μικρότερα νοσοκομεία, σύμφωνα με πληροφορίες.
Και μπορεί οι περισσότεροι να είναι «γαλάζια» στελέχη και να θεωρούν ότι έχουν «άκρες» στου Μαξίμου, αλλά όπως λένε καλά γνωρίζοντες, ταυτόχρονα φοβούνται μην θυσιαστούν ως άλλες Ιφιγένειες στο βωμό των εκλογών. Άλλωστε το υπουργείο Υγείας θα ήθελε να δείξει ότι τηρεί τις δεσμεύσεις του πως «όποιος Διοικητής Νοσοκομείου δεν αποδώσει τα μέγιστα, θα απομακρύνεται από το ΕΣΥ».
Δύσκολο θέρος για ορισμένους…
Αναδημοσίευση από: healthreport.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου