Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στη Συνεδρίαση του Δ.Σ του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ k΄ KATAΛΗΨΗ για τα προβλήματα των ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ και τις ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ της 6ης Υ.Πε.

        Πραγματοποιήθηκε χθες η προγραμματισμένη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ των Διοικητικών Υπαλλήλων του Νοσοκομείου μας, μετά από σχετική ΑΠΟΦΑΣΗ και ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του Δ.Σ του Σωματείου μας, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΕΛΛΕΙΠΕΣΤΑΤΟΣ από ΔΥΝΑΜΕΙΣ και    ΟΡΓΑΝΩΣΗ  κλάδος.
       Στην συγκέντρωση αυτή, αφού έγινε εκτενής αναφορά και συζήτηση για την κατάσταση που επικρατεί στις Διοικητικές υπηρεσίες και στους Συναδέλφους μας, όπως προβλεπόταν, επισημάνθηκαν ακόμη μια φορά τα προβλήματα, αυτού του κλάδου, όπως:
-   Οι μεγάλες ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ελλείψεις που μεγαλώνουν από τις συνεχείς μετακινήσεις της 6ης Υ.Πε, μετακινήσεις που αποδυναμώνουν περαιτέρω την υπηρεσία μας δεδομένου ότι ξεπερνούν ήδη τα 10 άτομα.  
-       Η απαξίωση των υπηρεσιών μας και των υπαλλήλων μας από την Διοίκηση, που αντικαθιστά κακώς και παρατύπως και δυστυχώς κατά το δοκούν το σοβαρό έλλειμμα Διεύθυνσης.
-        Το σοβαρό έλλειμμα οργάνωσης των υπηρεσιών μας.
-      Και πολλά άλλα προβλήματα καθημερινότητας που δημιουργούν τριβές και δυσλειτουργίες.
Προβλήματα που αποδυναμώνουν τις Διοικητικές μας υπηρεσίες και που παρά την γνωστοποίησή τους στον Διοικητή, τόσο από τοπ Σωματείο, όσο και από τους Προϊσταμένους, αλλά και από τους ίδιους τους Εργαζόμενους, αυτά δεν έχουν αντιμετωπιστεί.
      Το ποτήρι ξεχείλισε ιδιαιτέρως από την στάση της 6ης Υ.Πε, που αντί  να επιστρέψει τους μετακινημένους στην θέση τους, όπως ζητούσαμε και ζητάμε, ή αν το θέλετε να φρενάρει αυτές τις παρεμβάσεις δείχνοντας έτσι ότι αφουγκράζεται τον αγώνα μας και την αγωνία μας ως αριστεροί κυβερνώντες όπως διατείνονται, δυστυχώς συνεχίζει αυτές τις μετακινήσεις, αποδυναμώνοντας   περαιτέρω όπως προαναφέρουμε τις υπηρεσίες μας,
      Συνεχίζει τις μετακινήσεις με την ΑΝΟΧΗ του Διοικητή, παρά την σχετική αρνητική απόφαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου και την επίπλαστη φρασεολογία του "ότι έχουμε δίκιο και ότι συμφωνεί μαζί μας", την ανοχή που  έχει μετατραπεί σε οργή όταν βλέπουμε παράλληλα τον Διοικητή να χειρίζεται με διαφορετικά μέτρα και σταθμά τους υπαλλήλους του Γ. Ν Πατρών συνολικά.
                           Για όλους αυτούς τους λόγους αποφασίσαμε:
Να μην προχωρήσουμε σε ακόμη έναν διάλογο με τον Διοικητή, σε ακόμη μία παράσταση στη Διοίκηση για να εκθέσουμε τα ίδια πράγματα, για τα οποία δεν έχει δείξει την πρέπουσα σημασία, έχει αδιαφορήσει και δεν τα έχει επιλύσει.
         Αλλά να κάνουμε
Μια δυναμική παρέμβαση που θα έχει  και συνέχεια εάν και εφ΄ όσον δεν εισακουστούμε, δεν αντιμετωπιστούν τα προβλήματα.
            Έτσι λοιπόν χθες
Κάναμε ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στη συνεδρίαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου και στη συνέχεια ΚΑΤΑΛΗΨΗ, ζητώντας ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΕΙΣ και μάλιστα μέχρι την επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ όπου θα επανέλθουμε. ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των ΜΕΤΑΚΙΝΗΜΕΝΩΝ και ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ όλου του Προσωπικού, συμπεριλαμβανομένου και αυτού του ΝΝ Θώρακος, που το βλέπουν από άλλη σκοπιά και προσέγγιση και ιδιαιτερότητα, ειδάλλως θα επανέλθουμε με την ίδια πρακτική και τακτική, η οποία σαφώς και θα μεταφερθεί και σε επίπεδο 6ης Υ.Πε, που κωφεύει προκλητικά ακόμη και για την συνάντηση που της ζητάμε, συνολικά για τα προβλήματα του χώρου μας.
                        Δ.Σ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ¨ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια: