Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Κυλλήνη: Ο Κώστας Βλάχος, συνταξιούχος εργαζόμενος στον «Άγιο Ανδρέα», ο 69χρονος νεκρός οδηγός του τροχαίου – ΣΗΜΕΡΑ στίς 14:30 η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ -ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ από το Σωματείο μας

 Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το σωματείο εργαζομένων «Ο Ιπποκράτης», αναφέροντας πως «έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο συνταξιούχος, πρώην συνάδελφός μας, Κώστας Βλάχος, σε ηλικία 69 ετών».
Πρώτη Ενημέρωση:  Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, διεκομίσθη βαριά τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου και υπέκυψε στα τραύματα του. Οι πληροφορίες που ήθελαν τον 69χρονο να είχε μεταβεί στην περιοχή για ψάρεμα, καθώς στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν είδη αλιείας, δεν επιβεβαιώνονται από τις λιμενικές αρχές.
 Έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος  πραγματοποιεί το Λιμεναρχείο Κυλλήνης.
Η ανακοίνωση της Λιμενικής αρχής: Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κυλλήνης πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, για τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή της χερσαίας ζώνης του λιμένα Κυλλήνης.
     Συγκεκριμένα, Ι.Χ.Ε. όχημα με 69χρονο οδηγό, κινούμενο ανατολικά, προσέκρουσε από άγνωστη αιτία επί του τοιχίου που περιβάλλει τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, ο οποίος βρίσκεται στον βόρειο λιμενοβραχίονα του οικείου λιμένα.
    Ο άνδρας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου κατέληξε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.
   Από το Λιμεναρχείο Κυλλήνης που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής .
Νεότερη Ενημέρωση: Από την Πάτρα είναι ο 69χρονος οδηγός που έχασε τη ζωή του σήμερα τα ξημερώματα  στο λιμάνι της Κυλλήνης, όταν το αυτοκίνητό του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε σε μάντρα στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου. Πρόκειται για τον Κώστα Βλάχο, συνταξιούχο εργαζόμενο στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».
   Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το σωματείο εργαζομένων «Ο Ιπποκράτης», αναφέροντας πως «έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο συνταξιούχος, πρώην συνάδελφός μας, Κώστας Βλάχος, σε ηλικία 69 ετών. Η κηδεία του θα γίνει στις 2.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Παραλίας Πατρών. Καλό σου ταξίδι συνάδελφε…».
Αναδημοσίευση από pelop.gr

1 σχόλιο:

ΒΑΣΙΛΗΣ είπε...

Καλο παράδεισο Κωστα.