Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΙΩΠΑ ΣΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ.

   Πως η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει την αντίληψη ότι είναι ελεγχόμενη η κατάσταση  στα νοσοκομεία με 95 νεκρούς και 680 διασωληνωμένους από κορωνοϊό είναι απορίας άξιον.
    Διατίθενται, υποτίθεται 690 κλίνες ΜΕΘ για κορωνοϊό και εντός των ΜΕΘ  βρίσκονται 612 ασθενείς σήμερα  διασωληνωμένοι και μη.
    Όταν οι διασωληνωμένοι είναι περί τους  680 αντιλαμβάνονται όλοι ότι  τουλάχιστον 70 με 80 διασωληνωμένοι  ασθενείς με κορωνοϊό είναι εκτός ΜΕΘ. Πολλοί εξ αυτών των διασωληνωμένων ασθενών κυρίως ηλικιωμένοι δεν είναι επιλέξιμοι για ΜΕΘ ακόμη και όταν αδειάζει κρεβάτι.  Βρίσκονται επί ημέρες εκτός ΜΕΘ.
ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΕΝΕΣ ΚΛΙΝΕΣ ΜΕΘ.
     Σήμερα στην ΑΤΤΙΚΗ υπάρχουν  5 κλίνες ΜΕΘ  κενές   στο ΚΑΤ  και  στο κοντινό ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ που αύριο πρωί έχουμε κινητοποίηση είναι 7 διασωληνωμένοι στις κλινικές. 
Όλες οι άλλες κλίνες ΜΕΘ στην ΑΤΤΙΚΗ γεμάτες. 
Το προσωπικό γονάτισε.
   Δύο νοσηλευτές  στη βάρδια  για 40 ασθενείς με κορωνοϊό μεταξύ αυτών και διασωληνωμένοι.
   Σε ΜΕΘ, με ανεπτυγμένες 8   και 12 κλίνες   καλύπτονται με  δύο νοσηλευτές στη βάρδια.
ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ 
  Οι Ιερείς είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Μισθοδοτούνται  από το κράτος. Χίλια μπράβο σε όσους βγήκαν μπροστά και υποστηρίζουν ότι υπάρχει κορωνοϊός, υποστηρίζουν τον  εμβολιασμό.
   Όμως υπάρχουν εκατοντάδες  ιερείς, όπως και μοναχοί σε μοναστήρια που με τα  κηρύγματα τους, λειτουργώντας ως πνευματικοί επηρεάζουν χιλιάδες πολίτες ενάντια του εμβολιασμού, ενάντια  του κορωνοϊού.
   Γνωρίζουμε από τους ασθενείς πόσους   πιστούς παίρνουν στο λαιμό τους.
Που είναι το κράτος  να επιβάλει μέτρα;
Που είναι οι δημόσιες συζητήσεις;
 Επαφίεται το κράτος στους εκάστοτε Μητροπολίτες. Δεν τολμάει να πάρει μέτρα  ούτε πιέζει κανείς προς  αυτήν τη κατεύθυνση. Την αυστηρότητα  το κράτος  την εξάντλησε στο υγειονομικό προσωπικό.
               Μιχ  Γιαννάκος Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: