Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Η ΚΟΠΗ της ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ.-Δείτε εδώ όλες τις Φωτογραφίες κλπ άλλα σχετικά.

        Πραγματοποιήθηκε ΧΘΕΣ Παρασκευή 11/2/22 στις 12 το μεσημέρι, με επιτυχία η ΚΟΠΗ της ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ του Σωματείου μας, παρουσία του Διοικητή της 6ης Υ.Πε του Κου Γιάννη Καρβέλη, του Διοικητή του Νοσοκομείου μας Κου Θεοδωρόπουλου Ηλία και του Αναπληρωτή  Διοικητή Κου Δημόπουλου Παναγιώτη.     
      Στην εκδήλωση αυτή, που έγινε  στον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου μας, μπροστά από το Σωματείο, παρουσία αρκετών Συναδέλφων, είχαμε:   
      -  Κατ΄ αρχήν την ΕΥΛΟΓΙΑ της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας, από τον Ιερέα του Νοσοκομείου μας.  
   - Στη συνέχεια την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας, πού έφερε την αφιέρωση « ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ- ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. 2022 και οι ¨ήρωες περιμένουν¨….», από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας  και στη συνέχεια τον σχετικό χαιρετισμό του, την ομιλία που μπορείτε να διαβάσετε στον σύνδεσμο που ακολουθεί. (https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn:aaid:scds:US:24b28696-9811-4db3-8b5d-23dacc69e01f  ).
       -  Στη συνέχεια είχαμε τούς καθιερωμένους χαιρετισμούς, από τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε, τον  Διοικητή του Νοσοκομείου, τον  Αναπλ. Διοικητή και την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας  Συναδέλφισσα Αβραμοπούλου Χαρά.
        - Την κλήρωση των τυχερών, όπου το ΦΛΟΥΡΙ,
ü τον πρώτο Λαχνό, πού ήταν χρηματικό ποσό 100,00 ευρώ, προσφορά του Σωματείου μας, που κέρδισε  ο  Συνάδελφος ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, επικουρικό Προσωπικό στην Τεχνική Υπηρεσία,
ü τον δεύτερο Λαχνό, πού ήταν μια 5ήμερη Άδεια από τον Δκτή της 6ης Υ.Πε, που κέρδισε η Συναδέλφισσα Παυλάτου Δήμητρα Νοσηλεύτρια Κ.Ψ.Υ,
ü τον τρίτο Λαχνό, που ήταν μια 3ήμερη Άδεια από τον Διοικητή του Νοσοκομείου, που κέρδισε ο Συνάδελφος ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ Τραυματιοφορέας του Νοσοκομείου μας,
ü τον τέταρτο Λαχνό, που ήταν μια 2ήμερη Άδεια από την Νοσηλευτική Διεύθυνση, που κέρδισε η Συναδέλφισσα  ΚΟΡΟΜΗΛΑ  ΖΩΓΡΑΦΩ Νοσηλεύτρια στα Νεογνά
ü και μια ακόμη 2ήμερη Άδεια από τον Διοίκηση του Νοσοκομείου, που κέρδισε η Συναδέλφισσα ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ Διοικητικός Υπάλληλος.
      Τέλος, στα πλαίσια αυτής μας της εκδήλωσης είχαμε μια ημέρα άδεια για όλο το Προσωπικό από τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε τον Κον Καρβέλη.
                                  Δείτε παρακάτω όλες τις σχετικές φωτογραφίες



 






















































































































































                                                   ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

1 σχόλιο:

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ είπε...

Και του χρόνου με υγεία. Καλη δυναμη στο έργο σας.