Τρίτη 19 Απριλίου 2022

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΕΔΗΝ: ΜΕΓΑΛΟ "ΦΤΥΣΙΜΟ " ΓΙΑ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ. ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ. .. ΕΠΙΣΗΣ 4.000 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ.

     Το Υπουργείο οικονομικών σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι με  κοινωνική  ευαισθησία και έχοντας  υπόψη τις αυξημένες ανάγκες του πληθυσμού ενόψει Πάσχα, με συντονισμένες ενέργειες προγραμματίσει τη πληρωμή του μισθού των δημοσίων υπαλλήλων της κεντρικής υπηρεσίας και των Σωμάτων Ασφαλείας  την Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου αντί για 26 Απριλίου.
     Οι  υγειονομικοί του ΕΣΥ καθώς και οι εργαζόμενοι στις προνοιακές Μονάδες δημόσιοι υπάλληλοι,  όπως ενημερωθήκαμε από την   ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΧΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ,  θα πληρωθούμε  το μισθό μας   κατόπιν εορτής  Πάσχα, την  27 Απριλίου.
    Έχουν φτυσμένους τους πολεμιστές, τους ήρωες του υγειονομικού πολέμου ακόμη και σε αυτό.
     Για τους υγειονομικούς των 850 ευρώ το μήνα δεν υπάρχει ζήτημα  κοινωνικής ευαισθησίας, δεν υπάρχουν αυξημένες ανάγκες. Δεν υπάρχει ακρίβεια. Δεν επιτρέπεται  να γιορτάσουν  ΠΑΣΧΑ.  Θα φάμε χειροκροτήματα ........ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!
Υπάρχουν και χειρότερα.
      Οι 4.000 υγειονομικοί των νοσοκομείων που εργάζονται μέσω του ΟΑΕΔ δεν έλαβαν το μισθό τους 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ( μισθός Μαρτίου), λόγω   των ειδικών αργιών του ΕΥΡΩ που έχουν καθιερωθεί για τον εορτασμό του καθολικού Πάσχα, όπως ειδοποιήθηκαν από τις τράπεζες.
      Που είναι εδώ η  κοινωνική ευαισθησία του  υπουργείου οικονομικών,  τη στιγμή που οι συνάδελφοι δεν έχουν να φάνε;
        Και βέβαια δεν ξεχνάμε τους  3.500  συναδέλφους που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε αναστολή (το μέτρο  της αναστολής  αφορά 7.500 συναδέλφους) χωρίς κανένα υγειονομικό ώφελος και οκτώ μήνες είναι χωρίς μισθό και θα περάσουν μαύρο ΠΑΣΧΑ.
       Τρείς από τους  έξι υγειονομικούς σε αναστολή  συνεχίζουν την απεργία πείνας. Οι άλλοι τρεις κατέρρευσαν. Θα κάνουν Πάσχα στα σκαλιά του υπουργείου υγείας. Αν αντέξουν. Τέτοια αναλγησία!!!!!
                                 ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
παραπλεύρως σας κοινοποιώ την ειδοποίηση της τράπεζας για τη μη χορήγηση του μισθού στους συναδέλφους του ΟΑΕΔ.
Αναμένουμε την παρέμβαση του Πρωθυπουργού.
                          Μιχ. Γιαννάκος     Πρόεδρος  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: