- Να προσληφθούν εντατικολόγοι και εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό για να λειτουργήσει ΤΩΡΑ η ΜΕΘ , όπως και η Ψυχιατρική κλινική.
- Να στελεχωθεί το ΕΚΑΒ και με δεύτερο πλήρωμα σε όλες τις βάρδιες ώστε να καλύπτεται ολόκληρο το νησί.
- Ένταξη των υγειονομικών στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.
- Διατήρηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας.
- Να μονιμοποιηθεί όλο το προσωπικό που εργάζεται με συμβάσεις ΙΔΟΧ στο Γ. Νοσοκομείο Κεφαλληνίας ( επικουρικό προσωπικό, ΟΑΕΔ κλπ.) μετατρέποντάς τες σε συμβάσεις αορίστου χρόνου, εφόσον από την έναρξη των συμβάσεών τους καλύπτουν θέσεις αναγκαίες για την εξυπηρέτηση πάγιων και διαρκών αναγκών , καθώς οι ανάγκες που υπήρχαν την εποχή που προσλήφθηκαν, συνεχίζουν να υπάρχουν και επιπλέον προστέθηκαν και άλλες λόγω της πανδημίας covid-19.
- Να ενισχυθούν τα νοσοκομεία με ΜΟΝΙΜΕΣ προσλήψεις προσωπικού και να επιστρέψουν οι συνάδελφοι που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας.
- Επισκευή και τακτική συντήρηση του κτιρίου του Νοσοκομείου ώστε να είναι ασφαλές για το προσωπικό και τους ασθενείς.
...................Δείτε σχετικά στόν σύνδεσμο που ακολουθεί: https://fb.watch/eHaN8ppqx0/

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου