Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Ανακοίνωση - Δήλωση του Αντιπροέδρου του Σωματείου μας, Κώστα Πετρόπουλου.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι 

      Τον Μάρτη του 2011  έφτιαξα αυτό εδώ το site του Σωματείου μας,  με σκοπό και στόχο την πλήρη, την έγκυρη και έγκαιρη - Αμεση  πληροφόρησή σας για όλο το γίγνεσθαι  στον χώρο μας, τον χώρο της υγείας και γενικά στα συνδικαλιστικά δρώμενα της χώρας μας και όχι μόνον.

       Επί 12 ολόκληρα χρόνια προσπάθησα, ανελλιπώς μέσα από την πληθώρα της ύλης που αναρτούσα μαζί και με το feccebook  του Σωματείου μας που έφτιαξα τον Νοέμβρη του 2017 να σας κρατώ  πάντα πλήρως ενήμερους.

      Αυτή η προαναφερόμενη σχέση μας, αυτή η επαφή, αυτή η ενημέρωση  ΣΤΑΜΑΤΑ από την 20.2.23, όχι βεβαίως με δική μου ευθύνη. Από την 20.2.23 την ευθύνη της ενημέρωσή σας την αναλαμβάνει ο  Πρόεδρος του Σωματείου μας Στελλάτος Μιχάλης. Εμείς πάντως, όσοι βεβαίως θέλετε την πλούσια ενημέρωσή μας,  θα τα λέμε πλέον από το site της παράταξής μου, την ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ  (syndikalistikiallagh.blogspot.com ), που είναι αναρτημένο στα αριστερά αυτού του SITE, στον ιστότοπο  ¨ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ¨

     Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, που εμπιστευτήκατε για την ενημέρωσή σας αυτό το site. Ένα site που είναι συνέχεια  της ενημέρωσης που σας παρείχαμε από το γνωστό έντυπο του Σωματείου μας, την ¨ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ¨, που επίσης εκδίδαμε επί πολλά έτη.  Ένα site που μέσα από την σκληρή, την  διαρκή και υπεύθυνη δουλειά που πρόσφερα έγινε γνωστό και ενημερωτικό εργαλείο, όχι μόνον στον χώρο του Νοσοκομείου μας, αλλά σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας μας και όχι μόνον.

                                                                          Ο πάντα κοντά σας

                                                                   ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: