Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Απάντηση σε Δηλώσεις MAΖΑΡΑΚΗ.

         Mε αφορμή την παραίτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας, πάρα πολλοί ήταν εκείνοι πού βγήκαν να ερμηνεύσουν, πάντα κατά το δοκούν,τα πράγματα.
Πάρα πολλά λοιπόν τα κροκοδείλια δάκρυα οι παραινέσεις οι εκτιμήσεις αλλά και οι προσφορές για στήριξη και βοήθεια προς τον Διοικητή, αλλά και οι αιχμές για δημιουργία εντυπώσεων και επιπλέον προβλημάτων. Σ΄ αυτή τη φάση στεκόμαστε όμως σε μία απ΄ όλες αυτές τις φωνές πού βγήκαν, στεκόμαστε στην αναφορά την ανακοίνωση του Κου Μαζαράκη, μια ανακοίνωση που όντως βγάζει μάτι, όταν βλέπουμε να αναφέρεται στη διάθεση για προσφορά, βοήθεια, στήριξη και άλλα πολλά.
               Ρωτώντας τον απλά, πότε και πώς θα βοηθήσει
  • Οταν απειλούσε θεούς και δαίμονες για να κατέβει ή Κ/Δ στη νέα πτέρυγα, αίτημα όπου έβαζε μπροστά την δική του λειτουργία κλπ και όχι την λειτουργία του Νοσοκομείου.
  • Οταν αρνείται να καλύψει Καρδιολογικά την νέα πτέρυγα, παρά το σχετικό πρόγραμμα πού βγήκε από το γνωστό για όλους μας εντέλλεστε, για το οποίο απειλούσε και απειλεί ακόμη και σήμερα με δικαστικές προσφυγές ενάντια στον Διοικητή και όχι μόνον.
  • Οταν μειώνει προκλητικά τον αριθμό εφημερίας των ιατρών του, για να μην καλύπτεται η νέα πτέρυγα, δημιουργώντας έτσι προβλήματα στο Νοσοκομείο και κινδύνους για την ζωή των ασθενών.
        Πότε λοιπόν και πώς θα βοηθήσετε κε Μαζαράκη, όταν για τούς δικούς σας λόγους, πού πιθανά να απορρέουν και από την κομματική σας λειτουργία, δημιουργείται όλα αυτά τα προαναφερόμενα προβλήματα πού δεν είναι και τα μόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: