Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση του Σωματείου μας με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ.

       Πραγματοποιήθηκε χθες ή προγραμματισμένη Συνάντηση του Σωματείου μας με τον Διοικητή της  6ης ΥΠΕ, τον Κον Δημήτρη  Κατσικόπουλο.
         Στην συνάντησή μας αυτή, πού έγινε με πρωτοβουλία του Προέδρου του Σωματείου μας Κώστα Πετρόπουλου, το Σωματείο μας συζήτησε με τον Κον Κατσικόπουλο τα ζητήματα πού έχουν να κάνουν με:
Ι. ΤΑ ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΜΑΣ: Την ολοκλήρωση του διωρόφου κτιρίου, την δημοπράτηση άμεσα του 7ορόφου, την ανάγκη προσθήκης του 2ου επιπλέον ορόφου στη νέα πτέρυγα, το κτίριο της Ψυχιατρικής και τον εξοπλισμό της νέας πτέρυγας πού εκκρεμεί λόγω ενστάσεων και δικαστικών προσφυγών, ζητήματα για τα οποία μας δεσμεύτηκε για σειρά σχετικών επαφών με τούς αρμοδίους (Υπουργό και ΔΕΠΑΝΟΜ)  για την άμεση αντιμετώπισή τους.
II. Tον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, όπου ζητήσαμε την ενίσχυσή του με 50 κλίνες, προκειμένου να αναπτυχθεί περαιτέρω το Νοσοκομείο. Αξίζει να τονίσουμε ότι  σ΄ αυτή την συνάντηση βρέθηκε λύση για την ανάπτυξη Δνσης Τεχνικής Υπηρεσίας, Υπδνσης Οικονομικού κλπ άλλων τμημάτων στον υπό κατάρτιση νέο οργανισμό.
ΙΙΙ. Την πληρωμή των υποχρεωτικών Αργιών – Νυκτερινών, πού κάνουμε και πού εκκρεμεί ή πληρωμή τους από τον Ιούνιο, καθώς επίσης και την αύξηση των σχετικών κονδυλίων πού δεν επαρκούν για τον Νοέμβρη και Δεκέμβρη.
IV. Τις Προσλήψεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ και ΙΑΤΡΩΝ, στα τμήματα πού έχουν μεγάλες ανάγκες και ιδιαιτέρως στην Τεχνική Υπηρεσία.
V. Την ΕΦΗΜΕΡΙΑ του Νοσοκομείου, όπου για την εναλλάξ εφημερία μας με το ΠΠΝΡΙΟΥ, ζητήσαμε την ενίσχυσή μας με Ιατρούς και Χώρους.
           Στο τέλος της προαναφερόμενης συνάντησης μας, όπου συμμετείχε και ό νέος Διοικητής του Νοσοκομείου μας, ό Κος Δημ. Κοσμόπουλος, το Σωματείο μας κατέθεσε στον Κον Κατσικόπουλο σχετικό Υπόμνημα αιτημάτων- προβλημάτων του Νοσοκομείου και των Εργαζόμενων σ  αυτό, YΠΟΜΝΗΜΑ πού μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλίκ στον παρακάτω σχετικό σύνδεσμο: https://acrobat.com/?d=JM2gqXQDzPPQKTyL-JHyKg

Δεν υπάρχουν σχόλια: