Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

8/6/12: 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΙ

          4  χρόνια μετά τον σεισμό της 8ης Ιουνίου του 2008, τον σεισμό που έπληξε την Πόλη μας και που έθεσε εκτός λειτουργίας το Κεντρικό κτίριο του Νοσοκομείου ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ και δυστυχώς παραμένουμε ακόμη σε σεισμόπληκτη κατάσταση, με αρκετά τμήματα και υπηρεσίες να υπολειτουργούν, παρά τις αυξημένες ανάγκες της περιοχής μας, των πολιτών που καθημερινά υπόκεινται σε μια απίστευτη ταλαιπωρία.
         Αν εξαιρέσουμε την, μετά από τεράστιες δυσκολίες- κοροϊδίες και παλινωδίες, ολοκλήρωση της αντισεισμικής θωράκισης, πού πέρασε από χίλια-μύρια κύματα, όλα τα υπόλοιπα δυστυχώς βρίσκονται στον αέρα. 
        Το διώροφο κτίριο, του οποίου η ολοκλήρωση παραπέμπεται από 6άμηνο σε 6άμηνο και που ευελπιστούμε βάσει των τελευταίων δεσμεύσεων ότι θα παραδοθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, θα συναντήσει δυστυχώς τεράστιες οικονομικές δυσκολίες (χρειάζονται 400.000 Ευρώ πού μέχρι σήμερα δυστυχώς δεν υπάρχουν), για να εγκατασταθούν και επιτέλους να λειτουργήσουν σ΄ αυτό οι υπηρεσίες που προβλέπονται.
        Το κεντρικό κτίριο, που μετά τούς δύο άκαρπους διαγωνισμούς, τους σχετικούς με την ολοκλήρωση των Εργασιών, βρίσκεται στη φάση της τρίτης επαναληπτικής δημοπράτησης, βλέπουμε να έχει πολύ δρόμο ακόμη για την αποκατάσταση των ζημιών, την ολοκλήρωσή του και  κατ΄ επέκταση την  επαναλειτουργία του.
 ...................................................................................................................................................................     
Διαβάστε περισσότερα, ολόκληρη την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Σωματείου μας κάνοντας κλίκ στον παρακάτω σχετικό σύνδεσμο:https://acrobat.com/?d=EieO7x0QKbTdIXmveDn-jQ

Δεν υπάρχουν σχόλια: