Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ξάφριζε τους ασθενείς στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

         Συνελήφθη χθες (11-4-2013) το μεσημέρι, στη Πάτρα, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, ηλικίας 49 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.
         Ειδικότερα η δράστιδα εισήλθε σε θάλαμο ασθενών της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας» στη Πάτρα και εκμεταλλευόμενη ότι η παθούσα κοιμόταν, αφαίρεσε από το συρτάρι δίπλα στο κρεβάτι της το κινητό της τηλέφωνο.
          Η 49χρονη εντοπίστηκε από συνοδούς ασθενών και από το προσωπικό του Νοσοκομείου και συνελήφθη από τους Αστυνομικούς οι οποίοι μετέβησαν άμεσα στο περιστατικό.
Στην κατοχή της 49χρονης βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο της παθούσας το όποιο της αποδόθηκε αμέσως.
         Από την ερευνά που ακολούθησε προέκυψε ότι την προηγούμενη ημέρα (10-4-2013) το απόγευμα, η δράστιδα είχε αφαιρέσει με τον ίδιο τρόπο την τσάντα της ίδιας νοσηλευόμενης που περίεχε την ταυτότητα της και διάφορα μικροαντικείμενα.
         Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών ενώ οι έρευνες για εμπλοκή της και σε άλλα παρόμοια αδικήματα συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: