Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Συνέχεια των Απεργιακών μας Κινητοποιήσεων.

         Συνεχίζουμε αύριο με την νέα 3ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, που γίνεται στα πλαίσια του νέου κύκλου των ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ μας, των κινητοποιήσεων πού έχουμε ξεκινήσει από χθες, βάσει των οποίων ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ: 
- ΑΜΕΣΑ  ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΛΩΝ των Δεδουλευμένων μας,
  των Οφειλόμενων ΑΡΓΙΩΝ – ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ.
- ΠΛΗΡΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ του Νοσοκομείου,
  ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην επικίνδυνη Υποχρηματοδότηση του,
  πού έχει τεράστιες επιπτώσεις στην λειτουργία του.
- ΑΝΑΤΡΟΠΗ της Μνημονιακής Πολιτικής, της
  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ του E.Σ.Υ.
- ΑΝΑΤΡΟΠΗ των Πολιτικών της Διαθεσιμότητας,
   των Αξιολογήσεων-Απολύσεων.
- ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ των εκκρεμοτήτων
   στα κτιριακά μας. ΑΜΕΣΑ  επαναλειτουργία του
   άκρως απαραίτητου Διωρόφου Κτιρίου                 
       Με την αυριανή μας Κινητοποίηση, πού περιλαμβάνει 3ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στις ώρες 09:00-12:00, με ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην ΠΥΛΗ του Νοσοκομείου και παράλληλη ΚΑΤΑΛΗΨΗ των ΤΑΜΕΙΩΝ, τόσο του Κεντρικού Κτιρίου όσο και του 409.
                                          Δ Ι Ε Κ Δ Ι Κ Ο Υ Μ Ε
Την καταβολή των δεδουλευμένων Αργιών και Νυκτερινών, των οφειλόμενων για τους μήνες  Μάρτη-Νοέμβρη και Δεκέμβρη του 2012, μέρος των μηνών ΑΠΡ-ΜΑΗ-ΙΟΥΝ 2012 καθώς επίσης και των μηνών  Γενάρη-Φλεβάρη-Μάρτη του 2013 και ιδιαιτέρως του Δεκέμβρη του 2011, για τον οποίο ο Διοικητής της Υ.ΠΕ κωφεύει κρυπτόμενος.
                                    ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ   ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ
και τα προβλήματα της ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ των Νοσοκομείων και του ΕΟΠΥΥ. Τα Νοσοκομεία ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ με αποτέλεσμα τα μεγάλα ελλείμματα και το πιο σημαντικό τις μεγάλες ελλείψεις σε Υλικά -Τρόφιμα και Φάρμακα και το χειρότερο την αναστολή βασικών τους λειτουργιών. Οι φετινές πιστώσεις πού είναι μειωμένες κατά 800 εκ. Ευρώ έναντι των περυσινών σ'  όλα τα Νοσοκομεία, δεν εγγυώνται την πλήρη και σωστή λειτουργία των Δημόσιων Νοσοκομείων, πολύ δε περισσότερο του Νοσοκομείου  ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ όπου, η Υποχρηματοδότηση, το κούρεμα που έγινε στα αποθεματικά του (3 εκ. Ευρώ), ο περικομμένος κατά 13 % προϋπολογισμός έναντι του περυσινού με τα πάμπολλα και γνωστά σε όλους προβλήματα, αλλά και η κάλυψη μέσα απ΄ αυτόν των υποχρεώσεων του Υπουργείου για την μεταστέγαση και επαναλειτουργία του διωρόφου κτιρίου, δεν εγγυώνται την πλήρη, την σωστή λειτουργία του Νοσοκομείου, την κάλυψη όλων των αναγκών του ιδρύματος, με άμεσες και τεράστιες επιπτώσεις στον λαό της περιοχής μας. Προβλήματα πού άρχισαν ήδη να διαφαίνονται μέσα από την αδυναμία μας στο πλύσιμο του Ιματισμού, την Καθαριότητα, την προμήθεια Υλικών κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: