Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Απίστευτο: Ανέθεσαν σε ιδιώτες της φύλαξη του «Αγίου Ανδρέα» ενώ υπάρχουν διορισμένοι υπάλληλοι

         Παρά την οικονομική κρίση και τις δύσκολες συνθήκες που διανύουν τα τοπικά νοσηλευτικά ιδρύματα, παρά τις καθημερινές πλέον παραβατικές συμπεριφορές από αγνώστους στο νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα», παρά το ότι το συγκεκριμένο νοσοκομείο παραμένει έρμαιο οποιουδήποτε επιτήδειου θέλει να αρπάξει αντικείμενα ή και να επιτεθεί σε εργαζόμενους, η κατάσταση δεν φαίνεται να αλλάζει, με ευθύνη και του ίδιου του Διοικητή του.
        Όπως αποκάλυψε στο PatrasTimes.grο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του «Αγίου Ανδρέα, Κώστας Πετρόπουλος, παρά το ότι υπήρχαν οργανικές θέσεις, από διορισμένους δηλαδή υπαλλήλους για τη φύλαξη του νοσοκομείου, αυτοί μετακινήθηκαν σε άλλες θέσεις, με τη φύλαξη να δίδεται απευθείας σε ιδιωτική εταιρία, με υπογραφή…Διοικητή και μόνο.
        Μα ακόμη και αυτά μόνο να συνέβαιναν, μπορεί κάποιος να έδινε «τόπο στην οργή», γνωρίζοντας πως λειτουργεί χρόνια ο κρατικός και ελεγκτικός μηχανισμός. Αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αφού η φύλαξη από την εν λόγω εταιρία είναι κατά γενική ομολογία ανύπαρκτη, με το νοσοκομείο να γίνεται βορρά στις βουλές αγνώστων.
Αναδημοσίευση από PatrasTimes

Δεν υπάρχουν σχόλια: