Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

      Παρά τις κατ'  επανάληψιν οχλήσεις μας, ως Διοικητής αυτού του πολύπαθου Νοσοκομείου, έχοντας δυστυχώς μια ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ απέναντι στο Συνδικαλιστικό Κίνημα και ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
                                                  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ    ΔΥΣΤΥΧΩΣ
α). Να παρανομείτε σε ότι αφορά τα παράλληλα καθήκοντα στην Ασφάλεια του Νοσοκομείου.
β). Να αδιαφορείτε προκλητικά στις επισημάνσεις μας σε ότι αφορά την φύλαξη των ΤΕΠ  και του 409, έχοντας δυστυχώς αποτύχει πλήρως μέχρι σήμερα στην οργάνωση και σωστή λειτουργία συνολικά του Γρ. Επιστασίας, παρά και τα γνωστά σε εσάς ήδη παράπονα των εκεί Εργαζόμενων για έλλειψη επικοινωνίας- συνεργασίας, για άνιση μεταχείριση και όχι μόνον.
γ). Τις προκλητικότατες χαριστικές αμοιβές στις Διοικητικές Υπηρεσίες, τις οποίες παρά την σχετική απόφαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου κλπ άλλων παρεμβάσεών μας δυστυχώς  συνεχίζεται με τις απαράδεκτες και επιλήψιμες παρεμβάσεις σας, περί αναγκών των αμειβόμενων και όχι μόνον.         
       Δοθείσης της ευκαιρίας να σας επισημάνουμε, ακόμη μια φορά, ότι σκοπός και στόχος του Σωματείου μας δεν είναι η ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ, όπως αρέσκεστε να λέτε για να καλύψετε το έλλειμμα συνεργασίας σας και την με ευθύνη σας απουσία συναντήσεων και διαλόγου, αν και εκ του αποτελέσματος βλέπουμε να επιβάλλεται για την αντιμετώπιση της χαώδους κατάστασης και των αναποτελεσματικών και παράνομων παρεμβάσεών σας, ούτε η επισφαλής θέση σας, αλλά αποκλειστικά και μόνον  η αντιμετώπιση των προβλημάτων μας, η διεκδίκηση επίλυσης των προβλημάτων του Νοσοκομείου και των Συναδέλφων Εργαζόμενων σ'  αυτό, που ειλικρινά δυστυχώς έχουν απογοητευθεί πλήρως από την λειτουργία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: