Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Νοσοκομείο στον αυτόματο - Χωρίς Διοίκηση από τον Απρίλιο

     «Χωρίς οργανισμό, χωρίς ΔΣ, χωρίς υπηρεσιακό συμβούλιο και το χειρότερο χωρίς κανένας να δίνει μία πειστική και φερέγγυα, επίσημη απάντηση - δέσμευση γι΄ αυτά τα σοβαρά ζητήματα, μας έχουν θέσει στον αυτόματο πιλότο».
     Η παραπάνω επισήμανση του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του «Αγίου Ανδρέα» Κώστα Πετρόπουλου, στη χθεσινή εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου, κυριάρχησε μεταξύ των ζητημάτων που τέθηκαν στη διάρκεια της εκδήλωσης. Αλλωστε είναι το θέμα που απασχολεί το νοσοκομείο, αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία εδώ και εννέα περίπου μήνες. Η εμμονή της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, παρά τις εκκλήσεις της διοίκησης του νοσοκομείου αλλά και της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας να διορθώσει το λάθος που ακυρώνει τον οργανισμό του νοσοκομείου δημιουργεί προβληματισμό.
     Το Σωματείο Εργαζομένων ευθέως έχει εκφράσει την άποψη ότι η παράλληλη διατήρηση αλλά και κατάργηση του Νοσημάτων Θώρακος, που αποτελεί και το υπουργικό λάθος, έχει στόχο την εξυπηρέτηση και το βόλεμα ημετέρων. Η διοίκηση του Σωματείου κάνει λόγο για εσκεμμένο λάθος με στόχο «τη διατήρηση της έμμισθης θέσης του Νοσημάτων Θώρακος, μέχρις ότου καταλαγιάσουν οι εσωκομματικές αντιδράσεις και βρεθούν άλλες λύσεις».
Αναδημοσίευση από Pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: