Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Η Απόφαση της 5ης-4ης/ 19-2-2024 Συνεδρίασης του ΔΣ του Σωματείου μας

Την Δευτέρα , 19 /2/2024  και ώρα 10:00 πμ συνεδρίασε το  Δ.Σ  του Σωματείου μας , μετά από πρόσκληση του Προέδρου Μιχάλη Στελλάτου και της Γενικής γραμματέως Λιναρδάτου  Π. Σ’ αυτήν  τη Συνεδρίαση, όπου απουσίαζε  ο Χαικάλης Δ. και η Χαβελέ Α. και αφού συμπληρώθηκε απαρτία με 11 παρόντες:

 

Ο Πρόεδρος Εισηγήθηκε τα Θέματα  της Hμερήσιας Διάταξης:


1.      Επικείμενες αλλαγές στη Διοικητική Υπηρεσία

2.      Εξελίξεις σχετικά με την κτιριακή αναβάθμιση

3.      Αποχή –Απεργία από την αξιολόγηση και τη στοχοθεσία

4.      Εορτασμός της Τσικνοπέμπτης

5.      Τρέχοντα θέματα

 

Όσον αφορά το γεγονός που έλαβε χώρα τις τελευταίες ημέρες με μετακίνηση υπάλληλου από θέση ευθύνης σε θέση υπαλλήλου αποφασίστηκε η ενδιαφερόμενη να κληθεί και να προσέλθει στο ΔΣ του σωματείου μας την 19/2  για περαιτέρω ενημέρωση όλων των μελών του σωματείου και εφόσον υπάρχει η συγκατάθεσή της να προβεί το σωματείο σε οποιαδήποτε ενέργεια , η ίδια επιθυμούσε .

Μετά από πρόσκληση τηλεφωνική του Προέδρου και της γενικής γραμματέως του ΔΣ την Παρασκευή 16/02/2024,  κλήθηκε να παραστεί τη Δευτέρα 19/2και ώρα 10:00 στο ΔΣ του σωματείου.

Ενώ αρχικά είχε δεχτεί και είχε συμφωνήσει με την εν λόγω πρόταση και μας είχε ευχαριστήσει τη Δευτέρα 19/2/2024 ,  δεν προσήλθε.

Μετά από διαλογική συζήτηση των μελών του σωματείου μας  για το προαναφερθέν γεγονός αλλά και για την  κάλυψη των κενών θέσεων προϊσταμένων στη Διοικητική Υπηρεσία. Αποφασίστηκε  με πλειοψηφία 9 υπέρ και 1 κατά οι αναθέσεις και τοποθετήσεις να είναι από διαδικασίες συμβουλίου κρίσεων. Επίσης  8 υπέρ και 2 κατά  ψηφίστηκε  να ενημερωθεί σχετικά το ΔΣ από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου. Μετά τη λήξη του συμβουλίου έγινε συνάντηση με τον Διοικητή και Αναπληρωτή Διοικητή παρουσία Στελλάτου, Λιναρδάτου, Σουγλέρη, Λουμάνι, Στεφανάτου, Σαρβανάκη, Κολυβά, Λιώλη και  για το εν λόγω θέμα.

Όσον αφορά τις εξελίξεις με την Κτιριακή μας αναβάθμιση: μετά από τις εξαγγελίες του Διοικητή της 6 ης ΥΠΕ για την ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ εκτιμώμενης συνολικής επιφάνειας 1.210,00m2,στο οποίο θα στεγασθούν το Φαρμακείο και η Αποθήκη θα υπάρχει και Στατική Μελέτη μελλοντικής προσθήκης καθ' ύψος ενός επιπλέον ορόφου. Εμείς ζητούμε άμεσα να γίνουν όλες οι ενέργειες ώστε κατευθείαν να προστεθεί αυτός ο όροφος. Και επειδή το πρόβλημα δεν θα λυθεί με έναν μόνο όροφο συνεχίζουμε να διεκδικούμε και την προσθήκη επιπλέον ορόφου στην νέα πτέρυγα ( μπορντό κτίριο) όπως και πριν την πανδημία είχε ειπωθεί. Εις τρόπον τέτοιον ώστε να υπάρξει η περαιτέρω ανάπτυξη –αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας και να στεγαστούν οι άστεγες κλίνες μας. Η πρόταση αυτή ψηφίστηκε με 8 υπέρ και 2 κατά.

Μετά από σχετική απόφαση του Δ.Σ του Σωματείου μας, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στην ΑΠΕΡΓΙΑ- ΑΠΟΧΗ από την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ και ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ του έτους 2024, που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕΔΗΝ. Βάσει αυτών των αποφάσεων και οι υπηρετούντες στο Γ.Ν. Πατρών «Ο ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ»,τα μέλη του Σωματείου μας, ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ στο να απέχουν από κάθε διαδικασία που συνδέεται με την Αξιολόγηση είτε ως αξιολογητές ή  είτε ως αξιολογούμενοι. Η συμμετοχή μας σ΄αυτή την Απεργία - Αποχή αποτελεί νόμιμο και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μας και ως εκ τούτου δεν μπορεί να επιφέρει εις βάρος των μελών μας καμία άμεση ή έμμεση διοικητική συνέπεια. Η πρόταση αυτή πέρασε με 9 υπέρ και ένα κατά.

Ο εορτασμός της Τσικνοπέμπτης  ψηφίστηκε και εγκρίθηκε η οικονομική δαπάνη. Ως εκ τούτου καλείστε όλα τα μέλη του σωματείου στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου την 7/2/2024  από τις 11 :00 πμ και μετά , για τον καθιερωμένο εορτασμό της Τσικνοπέμπτης με πολύ κέφι και κρασί , να τσικνίσουμε. 


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Η ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΕΛΛΑΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ       ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ ΠΕΝΝΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: