Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Η ΑΠΟΦΑΣΗ της 6ης – 5ης/15-3-2024, Συνεδρίασης του Δ.Σ. του Σωματείου μας

Την Παρασκευή , 15 /3/2024  και ώρα 10:00 πμ συνεδρίασε το  Δ.Σ  του Σωματείου μας , μετά από πρόσκληση του Προέδρου Μιχάλη Στελλάτου και της Γενικής γραμματέως  Λιναρδάτου  Π. Σ’ αυτήν  τη Συνεδρίαση, όπου απουσίαζε η Χαβελέ Α.ο Κολυβάς Ν, ο Γκούβελος Χ. και ο Σαρβανάκης Θ και αφού συμπληρώθηκε απαρτία με 9 παρόντες:

 

Ο Πρόεδρος Εισηγήθηκε τα Θέματα  της Hμερήσιας Διάταξης:

1.  Επικείμενες χωροταξικές αλλαγές σε Νοσηλευτικά τμήματα – σοβαρές ελλείψεις προσωπικού.

2.   Διοργάνωση μονοήμερης εκδρομής από το Σωματείο μας.

3.   Τρέχοντα θέματα.

 

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

1. Όσον αφορά το πρώτο θέμα και τις επικείμενες αλλαγές στα νοσηλευτικά τμήματα για τη λειτουργία του νοσοκομείoυ στην πρότερη μορφή (πριν covid) το σωματείο με απόφαση του κατά πλειοψηφία με 6 υπέρ και 2 κατά αποφασίστηκε μετά τη λήξη του συμβουλίου να γίνει συνάντηση με τη Διοίκηση για να εκφέρουμε τις αντιρρήσεις μας.

2. Όσον αφορά το δεύτερο θέμα κατά πλειοψηφία με 6 υπέρ και 2 κατά αποφασίστηκε η μονοήμερη εκδρομή του Σωματείου μας στην ορεινή Αρκαδία κατά την 13/04/2024 με έγκριση της οικονομικής δαπάνης για δωρεάν συμμετοχή των μελών του σωματείου μας και οικονομική επιβάρυνση 10 ευρώ για τα μη μέλη.

3.  Στα τρέχοντα θέματα συζητήθηκε :

Α. η μη συμμετοχή των συναδέλφων μας στην λειτουργία των απογευματινών (ιδιωτικών ) χειρουργείων με ομόφωνη απόφαση για κινητοποίηση σε περίπτωση έναρξης απογευματινών χειρουργείων.

Β . Επιπλέον πάρθηκε απόφαση κατά πλειοψηφία για πραγματοποίηση Γενικής Συνελεύσεως των μελών μας για τις α)Ελλείψεις προσωπικού β) Εργασιακό μέλλον συμβασιούχων. γ) Απογευματινά ιδιωτικά χειρουργεία και δ) Αξιολογήσεις

Γ. Πάρθηκε απόφαση στήριξης της προέδρου των εργαζομένων του Αγ. Σάββα.


ΔΣ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ « Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ »


Δεν υπάρχουν σχόλια: