Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Aνακοίνωση - Κάλεσμα στα Μέλη μας για την Κινητοποίηση της 8ης Ιουνίου.

   Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι
          Εκτός από τα γενικότερα προβλήματα πού αντιμετωπίζουμε ως Εργαζόμενοι ειδικά αυτή την μνημονιακή περίοδο, προβλήματα κοινά για όλους τους Εργαζόμενους της χώρας μας, για τα οποία ακόμη μια φορά μέσα στον ΙΟΥΝΗ θα απεργήσουμε
 Εμείς οι Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ, Αντιμετωπίζουμε επιπρόσθετα προβλήματα, προβλήματα πού έχουν να κάνουν με:
-         Τις ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ εκκρεμότητες στο Κεντρικό
           ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟ κτίριο.
-         Τις μεγάλες ελλείψεις σε γιατρούς, Προσωπικό και
          Υγειονομικό Υλικό.
-         Τα σενάρια ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΩΝ, ΣΕΝΑΡΙΑ πού θα
          αρχίσουν την εφαρμογή τους από τον επόμενο
          μήνα, με ενιαίες Διοικήσεις, ενιαίες Διοικητικές -
          Νοσηλευτικές και Τεχνικές Υπηρεσίες,
          συγχωνεύσεις Κλινικών κλπ.
      Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, εντελώς μόνοι μας δώσαμε μάχες, σκληρούς και μάλιστα αρκετούς και δυναμικούς αγώνες, πετυχαίνοντας πάρα πολλά,  όπως:
-         Να μην διαλυθούμε ως Νοσοκομείο και να μην πάμε ως Εργαζόμενοι, ανά τα Νοσοκομεία της περιοχής μας, έρμαια των διαφόρων άλλων  αναγκών.
-         Να λειτουργήσουμε στις δικές μας κτιριακές εγκαταστάσεις και ότι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε να  πήγαινε  μόνον μέχρι το ΠΠΝΡΙΟΥ και μάλιστα με ΑΥΤΟΝΟΜΗ λειτουργία.
-         Παρά τις πάρα πολλές τρικλοποδιές και τα γνωστά ήξεις – αφήξεις του Κου Αβραμόπουλου και άλλα πολλά, πετύχαμε την ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ .
-         Την  κατασκευή της ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ, την ολοκλήρωσή της και την επέκτασή της κατά ένα ακόμη άκρως απαραίτητο και ΣΩΤΗΡΙΟ όροφο.
-         Στην πιο κρίσιμη και καθοριστική περίοδο και μάλιστα ένα βήμα πριν τις ενιαίες Διοικήσεις και τις Συγχωνεύσεις, πετύχαμε την επαναφορά όλων μας  και την επαναλειτουργία μας στις δικές μας κτιριακές εγκαταστάσεις και μάλιστα  με αξιώσεις, κόντρα στα σενάρια πού μας ήθελαν υποβαθμισμένους και παράρτημα.
Και όλα αυτά τα πετύχαμε βλέποντας μπροστά, γιατί είχαμε θέσεις, άποψη,  προτάσεις, δυναμική και βεβαίως την δυνατότητα συμμετοχής και παρέμβασης στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.
          Παρ΄ όλα αυτά  ο Αγώνας μας  δεν σταματάει εδώ, επιβάλλεται και πρέπει να συνεχιστεί για να φθάσουμε στον πολυπόθητο στόχο:
     -  Της πλήρους αποκατάστασης των ζημιών του σεισμού
         και όχι μόνον.
     -  Της επαναφοράς  μας το συντομότερο δυνατόν στη προ
         του σεισμού κατάσταση.
     -  Της παραπέρα  ανάπτυξης  του Νοσοκομείου και βεβαίως
        της συνέχειας του πρωταγωνιστικού του ρόλου, στον
        Υγειονομικό χάρτη της περιοχής μας.
Στόχοι που χρειάζονται την  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, τον ΑΓΩΝΑ και την ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ.
                   Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι
        Απ΄ αυτόν μας τον ΑΓΩΝΑ, απ΄ αυτήν μας την προσπάθεια, σ΄ αυτήν την  κρίσιμη και καθοριστική στιγμή για το Νοσοκομείο, δεν θα πρέπει να λείπει κανείς
                                     ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  ΛΟΙΠΟΝ
Αδειούχοι – Ρεπατζήδες – Απογευματινοί – Πρωϊνοί, στην  3ωρη  ΣΤΑΣΗ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ   και στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ και ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ, στις 09:00 το Πρωϊ στην ΠΥΛΗ του Νοσοκομείου.                      
                      Δ.Σ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ              

Δεν υπάρχουν σχόλια: