Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για την λειτουργία των ΘΥΡΩΡΩΝ και της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ του Νοσοκομείου.

     Παρά τις πάρα πολλές παρεμβάσεις μας για την ΣΩΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του τμήματος των ΘΥΡΩΡΩΝ και της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ του Νοσοκομείου μας, καθημερινά βλέπουμε προβλήματα και δυσλειτουργίες. Προβλήματα που έχουν να κάνουν με το σχεδόν κλειστό θυρωρείο, το αντι-λειτουργικό πρόγραμμα υπηρεσίας, κλπ άλλα που σε συνάρτηση με τις απαράδεκτες συνεχιζόμενες πρακτικές και συμπεριφορές συνάδουν σε ένα ανοργάνωτο - δυσλειτουργικό και αναποτελεσματικό τμήμα.
     Πέρα από την σαφώς ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ του ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ τους και τον διαχωρισμό των καθηκόντων τους, ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ότι θα πρέπει:
ü   Να επανέλθουν  στην Οργανική τους θέση όλοι οι έχοντες την ειδικότητα της Ασφάλειας του Νοσοκομείου, όπως ΟΜΟΦΩΝΑ έχει αποφασίσει και προτείνει το Δ.Σ του Σωματείου μας.
ü  Να επανέλθει στην Ασφάλεια ή στην Οργανική του θέση, ο Συνάδελφος Αρβανίτης Βαγγέλης της ΔΕ κατηγορίας που κακώς και παρατύπως εργάζεται σε ειδικότητα ΥΕ κατηγορίας.
ü Να μεταφερθεί ΑΜΕΣΑ το θυρωρείο στη λειτουργική θέση πού έχουμε προτείνει και να διαμορφωθεί το συντομότερο ο περιβάλλοντας χώρος.
ü  Να δοθούν ΑΜΕΣΑ οι ΣΤΟΛΕΣ και τα διακριτικά που προβλέπονται και στις δύο προαναφερόμενες ειδικότητες.
ü   Να εκδίδεται αντικειμενικό πρόγραμμα υπηρεσίας στα πλαίσια των αναγκών του Νοσοκομείου     
    Δοθείσης της ευκαιρίας να επισημάνουμε ότι είμαστε υπέρ της ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΤΗΡΗΣΗΣ του ωραρίου, ΟΛΩΝ, χωρίς διαχωρισμούς και εξαιρέσεις, υπέρ της καλής συνεργασίας και σχέσης μεταξύ Προϊσταμένων και Υφισταμένων και γενικά όλων των εκεί Εργαζόμενων, καθώς επίσης και της απόδοσης σε όλους όσων δικαιούνται, χωρίς ιδιαιτερότητες, όπως είναι η περίπτωση των εορταστικών αδειών που απ΄ ότι πληροφορούμαστε ακόμη δεν έχουν δοθεί.                              

Δεν υπάρχουν σχόλια: