Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ χθες το 37ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ της ΑΔΕΔΥ με την ΕΚΛΟΓΗ του ΝΕΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, όπου ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ και πάλι ο Πρόεδρος του Σωματείου μας ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ..

       Σας κάνουμε γνωστό ότι  ολοκληρώθηκαν χθές οι τριήμερες εργασίες του 37ου Συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ, που έγινε στην Αθήνα, με την εκλογική διαδικασία ανάδειξης του νέου ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΒΟΥΛΙΟΥ, της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ και της ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών έχουν ως εξής:
           ΔΑΚΕ : 179  ψήφοι  22 έδρες από 18.
        ΔΗΣΥΠ : 134 ψήφοι   16 έδρες από 14.
  ΔΑΣ-ΠΑΜΕ: 131 ψήφοι  16 έδρες από 15
           ΕΑΕΚ : 100 ψήφοι   12 έδρες από 13.
ΑΝΑΤΡΟΠΗ :   63 ψήφοι    8 έδρες από    5.
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ :63 ψήφοι 7 έδρες από  10.
           ΜΕΤΑ :   34 ψήφοι   4  έδρες από    8.
     Σ' αυτές τις ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ και πάλι ως ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ με το Ψηφοδέλτιο της ΔΗΣΥΠ, ο Πρόεδρος του Σωματείου μας Κώστας Πετρόπουλος, ο οποίος μετά τα προαναφερόμενα δήλωσε τα εξής:   
¨ Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παράταξή μας και τα μέλη της, που ακόμη μία φορά με εξέλεξαν στο ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΑΔΕΔΥ.
       Πέρα από το ευχαριστώ οφείλω να τους διαβεβαιώσω ότι ως ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΔΕΔΥ,  θα συνεχίσω την ίδια αταλάντευτη και δυναμική συνδικαλιστική μου πορεία, υπερασπιζόμενος όπως πάντα τα συμφέροντα των Εργαζομένων και των υπηρεσιών όπου Εργάζονται. Καλή θητεία και καλή δουλειά σε όλους τους εκλεγμένους αυτού του οργάνου και ιδιαιτέρως στους εκλεγμένους της παράταξης μας, της παράταξης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, που σ' αυτές τις εκλογές της αξίζουν συγχαρητήρια για τις εκλογικές της επιδόσεις, όπου αύξησε κατά 20% τις δυνάμεις της, λόγω της σοβαρής και υπεύθυνης δουλειάς που έκανε την τριετία που προηγήθηκε και όχι μόνον.
    Καλή δουλειά και καλή συνεργασία σε όλους μας¨.

Δεν υπάρχουν σχόλια: