Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

ΠΟΕΔΗΝ: Έγγραφο- καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ κατά της Διεύθυνσης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου για την παράνομη και αντικανονική ανάθεση εφημερίας στο γραφείο εφημερευόντων Νοσηλευτών

ΠΡΟΣ: 1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ  κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ
            2. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ
Κύριοι Υπουργοί,
    Σας κοινοποιούμε έγγραφο – καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ κατά της Διεύθυνσης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, όπου καταγγέλλεται η παράνομη και αντικανονική ανάθεση εφημερίας στο γραφείο Εφημερευόντων Νοσηλευτών δυο νοσηλευτριών που σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ με αρ. πρωτ. 34863 της 4-10-2019, η οποία επικαλείται το άρθρο 6 της Υπουργικής Απόφασης Α4/203/1988 (ΦΕΚ 106/Β΄/25-02-1988) οι εργαζόμενοι αυτοί τελούν σε διατεταγμένη υπηρεσία, παρακολουθώντας πρόγραμμα χειρουργικής ειδικότητας.
        Τονίζουμε ότι όσοι παρακολουθούν το πρόγραμμα των ειδικοτήτων τελούν σε ένα ειδικής φύσεως εργασιακό καθεστώς που τους εξαιρεί από το κυκλικό ωράριο.
       Επισημαίνουμε ακόμα πως οποιαδήποτε αντίθετη ερμηνευτική εκδοχή προσκρούει στη λογική της καθιέρωσης της Νοσηλευτικής Ειδικότητας που αποσκοπεί στην άρτια εκπαίδευση των νοσηλευτών στο συγκεκριμένο αντικείμενο.
Ζητάμε την άμεση παρέμβασή σας.
                                                               Από την  Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: