Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Μια οφειλόμενη απάντηση στα αήθη ψεύδη και τις συκοφαντίες


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                                                                                                                                    

Πάτρα, 24/10/2024


Μια οφειλόμενη απάντηση – υπενθύμιση στα σκοτεινά πεπραγμένα του πρώην επικεφαλής της Συνδικαλιστικής Αλλαγής.

 

Όπως είχαμε πει και παλαιότερα όταν με αδιάσειστα στοιχεία παρουσιάσαμε την αήθη τακτική Πετρόπουλου, που σαφώς άφησε βαριά σκιά πάνω στο συνδικαλιστικό κίνημα (εξαφανίζοντας τα βιβλία εσόδων – εξόδων), έτσι και τώρα να του υπενθυμίσουμε πως το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη!

Και εξηγούμαστε. Αναφερομάστε στο νέο λιβελογράφημά του στις 22.10.2024 από το σάιτ της Συνδικαλιστικής Αλλαγής όπου επιδιώκει να ρίξει πάλι λάσπη και να αποδομήσει τον Πρόεδρο του Σωματείου αναφορικά με τη συνδικαλιστική του δράση  κρίνοντας πάλι εξ ιδίων τα αλλότρια. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην παρουσία μελών του Σωματείου μας στην κινητοποποίηση της ΠΟΕΔΗΝ στη ΔΕΘ τον περασμένο Σεπτέμβριο όπου «κατήγγειλε» ότι διπλοείσπραξε ο Πρόεδρος για την κινητοποίηση αυτή.

Τι ισχύει πραγματικά. Είχαμε αποφασίσει στο Δ.Σ. του Σωματείου την επκροσώπησή του  από τον Πρόεδρο και τη Γενική Γραμματέα και ότι η οικονομική επιβάρυνση θα είναι 400€ ο καθένας για τις 4 ημέρες παραμονής στη Θεσσαλονίκη (έξοδα μετακίνησης, ξενοδοχεία και ημερήσια αποζημίωση). Έτσι έχουμε συνολικά 800€ και συμμετείχαν τελικά παραπάνω μέλη. Συγκριτικά με την εποχή Πετρόπουλου όπου π.χ. το 2019 στη ΔΕΘ για 3 άτομα το κόστος για το Σωματείο μας ήταν 1.129€.  Ενώ σε άλλες ήταν μεγαλύτερο και είχε μετατρέψει τη συνδικαλιστική εκπροσώπηση σε  διακοπές στη Θεσσαλονίκη όπου πάλι τα έξοδα τα πλήρωναν οι συνάδελφοι με τις εισφορές τους. Δηλαδή και την κάθε αναπνοή του την πλήρωναν οι εργαζόμενοι.

Σχετικά με τα 200€ από την ΠΟΕΔΗΝ, όπου είναι με νόμιμη απόδειξη, ήταν ενίσχυση σε συναδέλφους  Νοσοκομείων ανά τη χώρα, ανεξαρτήτως παρατάξεων, με σκοπό να συμμετάσχουν όσο το δυνατό περισσότεροι συνάδελφοι και να μην επιβαρυνθούν  παραπάνω τα Σωματεία όπως και έγινε. Συμμετείχε  στην αποστολή ένα επιπλέον μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου και τελικώς  η συνολική εκπροσώπηση του Σωματείου μας στη ΔΕΘ ανήλθε στα 4 μέλη. Τίποτα περισσότερο. Τίποτα λιγότερο.

 

Δεν μπορεί να μιλάει αυτός και όσο μιλάει θα εκτίθεται για πολλοστή φορά.

Αυτός που:

·  Έχει εξαφανίσει τα βιβλία εσόδων – εξόδων.

·  Έχει ο ίδιος κοστίσει για το Σωματείο, μόνο για το 2019 σε κινητοποιήσεις της ΠΟΕΔΗΝ στην Αθήνα, 5.000€ για μετάβαση με το ιδιωτικό του όχημα εκπροσωπώντας το Σωματείο με τον εαυτό του. Επί των ημερών μας μεταφερόμαστε στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕΔΗΝ στην Αθήνα με πούλμαν που μισθώνει η ΠΟΕΔΗΝ και μεταφέρονται περίπου 40 εργαζόμενοι τη φορά όπου τους προσφέρεται ένα μικρογεύμα  και το κόστος για το Σωματείο μας κυμαίνεται για όλους περίπου στα 250€.

 

Τελικά, «σημασία δεν έχει τι λένε για σένα, αλλά  ποιος το λέει» και αυτός που το λέει τον ξέρουν όλοι οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου μας και επειδή ξέρουν τις τοξικές πρακτικές του, η ετυμηγορία των συναδέλφων γι’ αυτόν στις περασμένες εκλογές, ήταν καταπέλτης!

Να του γνωστοποιήσουμε ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να ζήσουν από το συνδικαλισμό και ούτε πρόκειται στο μέλλον.


 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΣΤΕΛΛΑΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: