Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

21/9/11: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ με ΠΟΕΔΗΝ.

          Στην Αθήνα μεταβαίνουν σήμερα τα μέλη του Δ.Σ του Σωματείου μας, προκειμένου να συμμετάσχουν στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, πού γίνεται μετά από σχετική απόφαση - πρόσκληση της ΠΟΕΔΗΝ,  στις 10:30 πμ στο Θέατρο ΑΛΦΑ.
          Στό προαναφερόμενο κάλεσμα της ΠΟΕΔΗΝ,  σ΄ αυτήν την   Σύσκεψη, πού  γίνεται για την καλύτερη οργάνωση - συντονισμό και κλιμάκωση των αγώνων μας, που επιβάλλεται και πρέπει να γίνουν απέναντι στις ραγδαίες εξελίξεις πού έχουμε στον χώρο μας και όχι μόνον, από την πλευρά του Δ.Σ του Σωματείου μας  ανταποκρίθηκαν και θα συμμετάσχουν:   

          Ο Πρόεδρος Πετρόπουλος Κώστας, Οι Αντδροι Γιαννόπουλος Σπύρος και Στελλάτος Μιχάλης, Ο Γεν. Γραμμ. Στεφανάτος Θάνος, Ο Αν. Γραμμ.  Πανόπουλος Βαγγέλης, Ο Οργ. Γραμμ. Σπηλιόπουλος Αντώνης και τα μέλη  Σουγλέρης Χρήστος και Ασλανίδη Κατερίνα. 
                                      ............................................
          Γι΄ αυτήν την προαναφερόμενη σύσκεψη, που θα καταλήξει σε Συγκέντρωση - Συλλαλητήριο έξω από το Υπουργείο Υγείας, διαβάστε σχετικά κάνοντας κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.poedhn.gr/upload/art542.doc

Δεν υπάρχουν σχόλια: