Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΦΑΣΗ της 13ης/6.12.2011 Συνεδρίασης του Δ.Σ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ.

          Την ΤΡΙΤΗ 6/12/2011, Συνεδρίασε το Δ.Σ  του Σωματείου μας  με τα παρακάτω θέματα:         
      Ι.  Δραστηριότητες Σωματείου Δεκέμβρη - Γενάρη.
    ΙΙ.  Διάφορα  Τρέχοντα  Ζητήματα-Ενημερώσεις.     
           Σ΄  αυτήν  την Συνεδρίαση, από την οποία απουσίαζαν  ο Στελλάτος, ο Σπηλιόπουλος  και o Xατζηλάμπρου,  αφού έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας, για την  λειτουργία του Νοσοκομείου και τις εξελίξεις πού έχουμε στο Ωράριο, τις Αργίες-Νύκτες, τις Ελλείψεις και Μετακινήσεις Προσωπικού, τις εξελίξεις με τις Συνταξιοδοτήσεις και τις Εφεδρείες
                                    και  αφού  έγινε  εκτίμηση
της τελευταίας Απεργιακής Κινητοποίησης, της 24ωρης Απεργίας  της 1ης/12/11 και της Συνάντησή μας με τον Νέο Διοικητή του Νοσοκομείου
                                    και βεβαίως
      μετά  από  σχετική  διαλογική  συζήτηση  στην  εισήγηση  του  Προέδρου
                                    Αποφασίσαμε
α). Την δρομολόγηση Γενικής Συνέλευσης, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ενημερωτικής για Συνταξιοδοτικά ζητήματα, για τις Εφεδρείες τα ΒΑΕ, τα Μισθολογικά κλπ ζητήματα πού αντιμετωπίζουμε αυτήν την περίοδο.
β). Απέναντι στις μετακινήσεις Συναδέλφων από τα Κέντρα Υγείας προς το Νοσοκομείο για την κάλυψη Υπηρεσιακών αναγκών, που δεν προχώρησαν με παρέμβασή μας, αποφασίστηκε ή διεκδίκηση πρόσληψης Προσωπικού τόσο για το Νοσοκομείο, όσο και για τα Κέντρα Υγείας, που στενάζουν κάτω από τις μεγάλες ελλείψεις, τα τεράστια κενά πού υπάρχουν.
γ). Την Συμμετοχή μας στην ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πού έχει προσδιορίσει για την 15/12/11 η ΠΟΕΔΗΝ, διαμαρτυρόμενοι για την μη καταβολή των Αργιών και Νυκτερινών μας. Για την  Κινητοποίηση  αυτή αποφασίσαμε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ όλων στην Πύλη και στη συνέχεια παράσταση ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στη Διοίκηση του Νοσοκομείου. Γι΄ αυτό το θέμα αποφασίσαμε να στείλουμε στην ΠΟΕΔΗΝ πρόταση για πιο σκληρές και δυναμικής κινητοποιήσεις, κινητοποιήσεις της μορφής  να μην  δουλεύουμε τις Αργίες - Νύκτες  αφού δεν τις  πληρωνόμαστε.
δ).Την διοργάνωση και φέτος και μάλιστα την 23/12/11,  της καθιερωμένης Χριστουγεννιάτικης Γιορτής, για τα παιδιά των Συναδέλφων – Μελών μας. Μια γιορτή όπου θα δοθούν Δωροεπιταγές αξίας 25 Ευρώ για κάθε παιδί.  
ε). Την  διοργάνωση της Καθιερωμένης πλέον γιορτής για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, το αργότερο μέχρι την 20/1/12, όπου παράλληλα να γίνει και ο αποχαιρετισμός των Συνταξιούχων του 2011 και ή βράβευση των Συνδικαλιστών πού συνταξιοδοτήθηκαν μέσα στο 2011.
στ). Τον προσδιορισμό για την 24 και 25 Γενάρη του 2012 των Τακτικών  Εκλογικών Διαδικασιών του Σωματείου μας, όπου θα αναδειχθεί το Νέο μας Διοικητικό Συμβούλιο, ή Εξελεγκτική Επιτροπή και οι Αντιπρόσωποι μας  για το επικείμενο συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ και το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ. Γι΄ αυτήν την διαδικασία προσδιορίστηκε να κληθεί στις 21/12/11 ή Εξελεγκτική Επιτροπή για τον καθιερωμένο έλεγχο επί των οικονομικών του Σωματείου μας, στις 28/12/11 να γίνει ή Απολογιστική Συνεδρίαση του Δ.Σ και στις 30/12/11 ή Απολογιστική Γενική Συνέλευση, ή οποία σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί ή δεύτερη την 3/1/12 και ή τρίτη την 10/1/12, όπου θα εκλεγεί και ή εφορευτική επιτροπή ή οποία θα παραλαμβάνει υποψηφιότητες μέχρι την 16/1/12.

Δεν υπάρχουν σχόλια: